Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Αμούρ Μπουαζά…ο αντί-Ρεγκέιρο

Αμούρ Μπουαζά…ο αντί-Ρεγκέιρο

Προχθές το απόγευμα το η Βρετανική ιστοσελίδα “Skysports.com”, ανέφερε σε δημοσίευμα της, ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Αμούρ Μπουαζά. Τον 24χρονο Γαλλοαλγερινό αριστερό μέσο, που ανήκει στη Φούλαμ και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός σε Τσάρλτον και Μπέρμιγχαμ.
Αρχικά η στάση των “κίτρινων” αναφορικά με το θέμα ήταν ουδέτερη, ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς επιβεβαιώνουν εμέσως το ρεπορτάζ του “Skysports.com”, μιας και εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπουαζά. Άλλωστε οι συνθήκες που υπάρχουν για να τον αποκτήσουν, είναι θετικές, μιας και η Φούλαμ δεν τον υπολογίζει την νέα χρονιά και ψάχνει είτε να τον δώσει δανεικό, είτε να τον αφήσει ο ελεύθερο.
Μοναδικό εμπόδιο αυτή την στιγμή, φαντάζει το φερόμενο ενδιαφέρον της Σέλτικ και των Ρέιντζερς. Δείγμα, ότι ο Μπουαζά κάθε άλλο παρά αδιάφορος ποδοσφαιριστής είναι, μιας και έχει κινήσει την προσοχή των δύο μεγάλων Σκοτσέζικων ομάδων. Εξάλλου, η παρουσία του από το 2003 στα Αγγλικά πρωταθλήματα, δηλώνει ότι πρόκειται για έναν αξιόλογο παίκτη, με γεμάτες χρονιές. Ο σωματότυπος του και κυρίως το γεγονός ότι είναι λεπτοκαμωμένος τον βοηθάει να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, τόσο με την μπάλα, όσο και χωρίς αυτήν. Τα στοιχεία που τον συνοδεύουν γενικά, ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού, που θέλει να παίξει ο Μαζίνιο την νέα χρονιά.
Έτσι λοιπόν ο Μπουαζά, φαίνεται να αποτελεί τον πρώτο “στόχο” για την θέση του αριστερού χαφ, με τον Γιάννη Κόντη, να έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις συζητήσεις με την Φούλαμ, αλλά και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Το αν καρποφορήσουν ή όχι, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, θα φανεί εντός των ημερών. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Μαζίνιο επιθυμεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του κατά την παραμονή της ομάδας στην Ιταλία. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: