Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Βαρύ το... πάπλωμα για τον Παυλή


Ο Παυλής από την προετοιμασία της ΑΕΚ Στο όνομα του Μιχάλη Παυλή ακούει το πρώτο απρόοπτο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ, στην Αυστρία. Ο νεαρός μέσος καταβεβλημένος από την κούραση, δεν έδωσε το παρόν στη πρωινή προπόνηση, καθώς τον πήρε ο ύπνος. Εν μέρει μπορεί να είναι δικαιολογημένος, καθώς δεν κατάφερε να ξεκουραστεί καθόλου μετά τη λήξη του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεών του με την Μεσογειακή ομάδα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον τρόπο, με τον οποίο υπέπεσε στο πειθαρχικό παράπτωμα.

Ξύπνησε κανονικά για το πρωινό όπως προβλέπει το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Κατέβηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, έφαγε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως την υπόλοιπη μία ώρα και κάτι που απέμενε, προτίμησε να μην την περάσει μαζί με τους υπόλοιπους, αλλά να πάει στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί. Αυτό ήταν και το... λάθος. Η κούραση ήταν τόσο μεγάλη που δεν κατάφερε να ξυπνήσει στην ώρα του, με αποτέλεσμα να μην πάει μαζί με τους «κιτρινόμαυρους» στο προπονητικό κέντρο.

Στον Ντούσαν Μπάγεβιτς φυσικά και δεν άρεσε το όλο περιστατικό, αλλά καταλαβαίνει την κατάσταση του νεαρού επιθετικού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσει την τιμωρία. ’λλωστε ο τεχνικός της Ένωσης δεν θέλει να επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα απειθαρχίας και έχει αποφασίσει να είναι αυστηρός από την αρχή της σεζόν, προκειμένου να κοπεί ο� αέρας σε όλους.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη για την ενδυνάμωση των παικτών. Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο παίκτης που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αυστρία και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για αυτόν να δουλεύει δίπλα σε έμπειρους παίκτες όπως είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Παράλληλα αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο θείος του, Στέλιος Μανωλάς, η οποία ήταν να δουλεύει πολύ και να μην μιλάει καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: