Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Νασούτι: Εχω μείνει έκπληκτος

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για την ομάδα του Αρη. Ξεκινήσαμε μια πάρα πολύ δυνατή και σκληρή δουλειά. Η προετοιμασία είναι ιδιαίτερα απαιτητική και χρειάζεται πολύ επιμονή και δουλειά απ' όλους μας για να φτάσουμε με την καλύτερη δυνατή φόρμα στο φετινό πρωτάθλημα", ο Κριστιάν Νασούτι σύμφωνα και με τις δηλώσεις του, εμφανίζεται εντυπωσιασμένος από τα νέα δεδομένα. Ο Αργεντινός αμυντικός είπε ακόμη:

"Αν και ακόμα είμαι στην αρχή, αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το ρόστερ της ομάδας. Υπάρχουν πολύ ποιοτικοί παίκτες. Αυτό δείχνει ότι είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου και μας κάνει να έχουμε απαιτήσεις από τον εαυτό μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς. Σίγουρα ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα θα είναι πολύ μεγάλος. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Αυτό που μ' έχει εντυπωσιάσει επίσης, είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Αρη. Όλοι είμαστε μια παρέα".

Ο Κριστιάν Νασούτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον κόσμο του Αρη: "Έχω μείνει έκπληκτος από την λατρεία του κόσμου και την αγάπη που δείχνει σε όλη την ομάδα. Είναι πραγματικά εκπληκτικός και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα ενός αγώνα. Γνωρίζω ότι είναι πολύ απαιτητικός από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό σίγουρα μας γεμίζει ευθύνες. Γι' αυτό όμως δουλεύουμε εδώ σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι και να τους προσφέρουμε πολλές χαρές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Για τον ίδιο και τις προσδοκίες που έχει με την φανέλα του Αρη, τόνισε: "Αυτό που θέλω είναι να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προπονητή μου, αλλά και του κόσμου μας. Θέλω να τους προσφέρω όσα πιστεύουν και περιμένουν από μένα. Προσπαθώ καθημερινά για το καλύτερο και νομίζω μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι πανέτοιμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: