Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Στο 1-1 ο ΠΑΟΚ με Ντε Γκράαφτσαπ Β

Στο 1-1 ο ΠΑΟΚ με Ντε Γκράαφτσαπ Β

Ισόπαλο 1-1 έληξε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τη Β’ ομάδα της Ντε Γκράαφτσαπ. Το μοναδικό γκολ του Δικεφάλου, που αγωνίστηκε και με νεαρούς στη σύνθεσή του, σημείωσε με μακρινό σουτ ο Μπαλάφας. Το μεσημέρι, ο Δικέφαλος είχε νικήσει με 4-0 την Πούτεν, με τελείως διαφορετική ενδεκάδα.
Στο 18’ σέντρα από δεξιά, ο Αποστολόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς, 1-0. Στο 20′ προωθημένη μπαλιά του Βερόν στον Παπάζογλου, ο οποίος επιχείρησε το σουτ, πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 30′ ο Αμπουμπακάρι, πάσαρε στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έστρωσε στον Μπαλάφα και αυτός με πολύ δυνατό σουτ από μακριά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 44′ ο Αμπουμπακάρι έβγαλε τον Παπάζογλου τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά το σουτ του Έλληνα φορ πέρασε άουτ. Στο 54′ σουτ του Αποστολόπουλου, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 62′ εκτέλεση φάουλ του Κουτσιανικούλη, κεφαλιά του Αναστασάκου, άουτ. Στο 64′ μετά από λάθος της ολλανδικής άμυνας, ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε μόνος στην περιοχή, σούταρε, αλλά απομάκρυνε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 86′ σέντρα του Βερόν από αριστερά, μονοκόμματο σουτ του Αμπουμπακάρι από το σημείο του πέναλτι, άουτ.
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ Β: Αμεζρίν, Σπέκινγκ, Γιάνσεν, Βαντερτάβερ, Έβερς, Τέρσεγκετ, Σίερς, Όβεργκοορ, Βανίγκεν, Φέντενς, Κέουρντζες.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος (72’ Μωυσιάδης), Αραμπατζής, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Βερόν, Μπαλάφας, Αμπουμπακάρι, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (60’ Αναστασάκος), Αναστασάκος (26’ Σνάουτσνερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: