Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Γιαννακόπουλος: "Δεν μας αρέσει η μετριότητα"



Γιαννακόπουλος και Γεωργέας διεκδικούν τη μπάλα Λίγες μέρες απομένουν πριν η ΑΕΛ δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στη σεζόν, κόντρα στη Ριέκαβικ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, την προετοιμασία, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι φέτος η ομάδα της Λάρισας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από πέρσι.

Είναι αρκετά νωρίς αυτός ο αγώνας. Θα έχουμε συμπληρώσει τρεις γεμάτες εβδομάδες προετοιμασίας. Σίγουρα το επίπεδο ετοιμότητας μπορεί να μην είναι στο 100%. Αυτό είναι λίγο-πολύ λογικό να μας συμβεί. Οφείλουμε, όμως, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει στον επαναληπτικό της Λάρισας να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση και να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ

Σίγουρα ο κόσμος έχει δει αυτή την ομάδα στο παρελθόν πρωταθλήτρια, την έχει δει να παίρνει δύο Κύπελλα και ο πήχης έχει ανέβει πολύ. Είναι καλό να υπάρχουν σε μια ομάδα απαιτήσεις. Σε εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά δεν μας αρέσει η μετριότητα! Εχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και από την ίδια την ομάδα.

Θεωρώ ότι αυτό το κράμα εμπειρίας, ωριμότητας, νεαρής ηλικίας και ενθουσιασμού μπορεί να "παντρευτεί" καλά, ούτως ώστε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο αξιόλογο. Να χαίρεται ο κόσμος να το βλέπει στον αγωνιστικό χώρο. Να είναι μια ομάδα που θα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Διότι στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο το θέαμα, πρέπει να έχεις και ουσία.

Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, που έχει ποιότητα. Αν μπορέσει αυτό να μετουσιωθεί σε ουσία και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ακόμα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά. Η φετινή χρονιά θα είναι εξίσου επιτυχημένη. Οπως είπα και στην αρχή, πρέπει τα νέα παιδιά πολύ γρήγορα να βρουν τους κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίες με τους παλιούς, ώστε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο και δεμένο σύνολο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: