Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Ξεπερνιέται και το εμπόδιο του ποσοστού!

bjrsmyr_mattias.jpgΘέμα λίγων ημερών είναι η απόκτηση του Ματίας Μπιέρσμιρ, αφού οι... αντιστάσεις των Σουηδών αναμένεται να καμφθούν. Μάλιστα, είναι πιθανό στις αρχές της εβδομάδας ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Το ποσοστό μεταπώλησης είναι το μοναδικό εμπόδιο, το οποίος όμως θα ξεπεραστεί.


Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει το σήριαλ της απόκτησης του Ματίας Μπιέρσμιρ, αφού το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού μάλλον «ταρακούνησε» τους Σουηδούς. Αν και στο οικονομικό δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, εντούτοις το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη είναι ένα μικρό... «αγκάθι», αφού οι Σουηδοί αναφέρουν πως η Γκέτεμποργκ ζητά το 15%. Αυτό πάντως θα ξεπεραστεί, και δεν αποκλείεται ακόμα και τη Δευτέρα ο Μπιέρσμιρ να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Χάνει πρεμιέρα ο «Κατσούρ»

Χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη θα παρουσιαστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε η πορτογαλική Ομοσπονδία, ο διεθνής μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες την τελευταία αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος (με Μπελενένσες). Θυμίζουμε πως εκτός πλάνων είναι και ο Μαρσέλο Μάτος λόγω τιμωρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: