Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ψιθυροι..........................

Μιχαλάκη, φτιάχνει ωραία ποτά η μπαργούμαν στο "Ακρωτήρι";


Μετά από δεκατρείς μέρες στο Ζέεφελντ επέστρεψε στην Ελλάδα η αποστολή του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (4/7) και παρά την κούραση από το ταξίδι δεν ήταν και λίγοι οι "ερυθρόλευκοι" που προτίμησαν από την θαλπωρή του σπιτιού τους να πιουν... ένα (ποτό, μπουκάλι δεν παίρνουμε όρκο...) σε νυχτερινά μαγαζιά.

Αμόκ με τον Τζιμπρίλ Σισέ έπιασε τους 50 οπαδούς του Παναθηναϊκού που παρακολούθησαν το φιλικό των "πρασίνων" με την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Ο κόσμος του "τριφυλλιού" άρχισε να... κυνηγά τον γάλλο σούπερ σταρ στις κερκίδες, ζητώντας του το πρωτάθλημα, αλλά και να... "κανονίσει" με τον τρόπο του τον Ολυμπιακό!

Ιδιαίτερα κομψή (κόκκινη με μαύρες και χρυσαφί... πινελιές) η νέα εμφάνιση της Skoda Ξάνθης που μοιάζει πολύ με εκείνη της εθνικής Ισπανίας, ωστόσο οι οπαδοί της ακριτικής ομάδας δεν μπορούν να... χωνέψουν ότι η φανέλα των θρακιωτών δεν έχει τα δύο παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου, δηλαδή το κόκκινο και το άσπρο. Αρκετοί, μάλιστα λένε πως "παραβλέπουμε την ιστορία μας στον βωμό της μόδας".


Αλλοι δύο αθλητές του στίβου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Ο λόγος για τους Νίκο Φιλανδαράκη και Μηνά Αλοζίδη οι οποίοι φαίνεται ότι τους πείραξε το νερό που έπιναν από τη βρύση.


Αν δεχόταν πρόταση από ομάδα της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης υπήρχε περίπτωση να το σκεφτεί, γιατί όλο και κάτι θα έβρισκε... ενδιαφέρον να τον δελεάσει. Στην Τρίπολη τι να πάει να κάνει ο Βιέρι; Οπως είπε και ένας "που να βγει το βράδυ να διασκεδάσει; Στα καφενεία της περιοχής;"


Κουίζ για… νυχτόβιους: Ποιος γνωστός παράγοντας εθεάθη τις προάλλες σε μουσικό… ναό της Παραλιακής με δύο 25άχρονες καλλονές; Ο… μπαγάσας ψωνίζει και από το πάνω… ράφι, όπως στις μεταγραφές!


Με το... αγαπημένο του, όπως φαίνεται αξεσουάρ, τα τεράστια ακουστικά εμφανίστηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Τζιμπρίλ Σισέ


"Αμάρτησαν" για τον ΠΑΟΚ και θα... απολογηθούν! Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ο ιερωμένος Χρήστος Νίντζιος θα "εξομολογηθεί" στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, ενώ ο έτερος ιερωμένος που βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση του "Δικεφάλου" θα απολογηθεί στον μητροπολίτη Αλμωπίας! Ολα αυτά επειδή ήταν στην κερκίδα της Τούμπας την Τετάρτη (1/7) στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης...


Απ' ό,τι φαίνεται, η ΑΕΚ ξεπέρασε τους μπελάδες με τις οφειλές προς τα Ελληνικά Ακίνητα και ετοιμάζεται να μετακομίσει από το... προπολεμικό γήπεδο του Σπόρτιγκ στο χλιδάτο του Ελληνικού.


Τύχη βουνό είχαν όλοι, όσοι ξενύχτησαν το βράδυ της Πέμπτης (2/7), για να δουν -έστω και αποσπασματικά- τον μικρό τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Μεσογειακών Αγώνων από την κρατική τηλεόραση. Εξαιρετικές και οι Ελληνίδες, αλλά αυτές οι Κροάτισσες είναι άλλο πράγμα, βρε παιδί μου...


Δεν υπάρχουν σχόλια: