Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

"Στην ΑΕΚ ή πουθενά!"

Το ενδεχόμενο να μετακινηθεί ο Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό στην ΑΕΚ είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ, έστω κι αν αργήσει... ένα χρόνο. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ μπορεί να μην είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της, η στάση του παίκτη όμως είναι σαφώς υπέρ της. Ο Γιάννης Κομπότης πάντως εξακολουθεί να παρουσιάζεται αδιάλλακτος και ανυποχώρητος στις δικές του απαιτήσεις που φτάνουν στο 1 εκ. ευρώ, έστω κι αν ο παίκτης έχει καταστήσει σαφές ότι η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα είναι η Ενωση.





Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού φέρεται να έχει δηλώσει στο στενό του περιβάλλον ότι προτιμά πλέον να δώσει τον Λεονάρντο στον ΠΑΟΚ έστω κι αν χρειαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις του και κατά 200.000 ευρώ, φτάνοντας τη μεταγραφή στο 1 εκ. Επίσημη πρόταση βέβαια δεν υπάρχει από τους θεσσαλονικείς, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πλέον προ των πυλών, μετά και την αρνητική τροπή που παίρνει το θέμα του Βιεϊρίνια.

Η τελευταία εξέλιξη πάντως έχει να κάνει με τον ίδιο τον Λεονάρντο, ο οποίος φέρεται να διαμήνυσε στους βοιωτούς ότι εφόσον δεν δεχτούν την πρόταση της ΑΕΚ, θα παραμείνει στην Λιβαδειά για έναν ακόμη χρόνο, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του. Κατόπιν τούτου, θα υπογράψει στην Ενωση το καλοκαίρι του 2010, χωρίς ο Λεβαδειακός να εισπράξει ούτε... ευρώ και φυσικά όποια ποσοστά μεταπώλησης προκύψουν.

Ο 22χρονος βραζιλιάνος μέσος, έχει τονίσει ότι δεν έχει πρόβλημα να μείνει ακόμα μία σεζόν στην Βοιωτία, αφού δεν τον έχουν πάρει και τα... χρόνια. Η εν λόγω εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην προηγηθείσα του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος έναν μήνα πριν έθεσε το δικό του βέτο και δικαιώθηκε. Στην ΑΕΚ πάντως πρέπει να αισθάνονται τουλάχιστον ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει πάντα θελκτική σε όποια (οικονομική) κατάσταση κι αν βρίσκεται και υπό όποιες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: