Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού άρχισε η πρώτη προπόνηση για την χρονιά 2009-2010.Πάνω από 6.000 κόσμος στο Καυταντζόγλειο υποδέχθηκε νέους και παλιούς παίκτες του Γηραιού.
Ο Αντώνης Ρέμος κάνει δηλώσεις μέσα στον διάδρομο των αποδυτηρίων και εκτός των άλλων, ανακοινώνει πράγματα που θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο μετά από συζήτηση που είχε με τον Υφυπουργό, Γιάννη Ιωαννίδη. "Είναι μια καινούρια αρχή για την ομάδα του Ηρακλή. Μέσα από πολλές δυσκολίες, μέσα από πολλές αντιξοότητες θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήρθε η επόμενη μέρα. Μετά από υπομονή από τον κόσμο και σκληρή δουλειά από εμάς, ήρθε η επόμενη μέρα να κοιτάξουμε κατάματα από οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον τεράστιο λαό που ήραν σήμερα εδώ. Είχε πολλά χρόνια να γίνει τέτοια γιορτή. Κι αυτό είναι ένα μήνυμα και στους αντιπάλους μας και στην Πολιτεία ότι ο Ηρακλής είναι εδώ. Θέλω επίσης να σταθώ στο γεγονός ότι το μεγάλο μας πρόβλημα για τη σεζόν είναι το Καυτανζόγλειο και η ελλιπέστατη προστασία που προσφέρει στους αγώνες. Οποιαδήποτε ομάδα αν έπαιζε εδώ θα πλήρωνε τουλάχιστον τα ίδια πρόστιμα με μας. Δεν μπορεί άλλο σε αυτή την παιδική χαρά στο Καυτανζόγλειο να γίνεται ποδοσφαιρικός αγώνας. Είχα συζητήσεις με τον κ.Ιωαννίδη και έχουμε και ένα ραντεβού την Πέμπτη (9/7), δεν θέλουμε άλλη βοήθεια. Θέλουμε τα αυτονόητα. Ο κόσμος να έρχεται και να νιώθει προστατευμένος από την αλόγιστη ίσως χρήση βίας από την αστυνομία. Δεν θέλω άλλο πια, δεν αντέχω να ξαναδούμε τέτοιες εικόνες από το Καυτανζόγλειο. Από τον Υπουργό υπάρχει ρητή δέσμευση ότι στο ματς με τη Λάρισα -δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε το παιχνίδι με τον Αρη- θα είναι όλα τοποθετημένα και το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρά τη βροχή ήρθε εδώ. Είδα μάτια ποδοσφαιριστών να γυαλίζουν από πάθος και χέρια να ανατριχιάζουν από τις εκδηλώσεις του κόσμου. Δεν θέλω το αποτέλεσμα να μας κάνει και πάλι να πληγωνόμαστε μεταξύ μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες και στο νέο τεχνικό τημ. Εύχομαι το Καυτανζόγλειο φέτος να γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο και να μην περάσει καμία ομάδα από εδώ πέρα».

Ο Νικολάε Ντίκα είπε τα καλύτερα για την ατμόσφαιρα
. "Ηταν πολύ ωραία η αίσθηση αυτή που ένιωσα στο Στάδιο. Οι φίλαθλοι με πάθος μας έδειξαν τον δρόμο και ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή χρόνια και να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε. Πήραμε μια γεύση από τον κόσμο. Εμένα με εντυπωσίασαν. Όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες, έτσι και εδώ ο κόσμος είναι δίπλα και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε".

Ο Νούνο Πιλότο είπε ότι... "όλα ήταν υπέροχα. Η ατμόσφαιρα, ο κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Μέχρι τώρα, όλα καλά". Νέο πρόσωπο ο Πορτογάλος, νέο πρόσωπο και ο Σαρμπέλ Τουμά που μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον πρώην παίκτη του Ηρακλή, τον Κένεντι Μπακιρτζίογλου. "Ο Κένεντι με είχε ενημερώσει σχετικά. Θα μιλήσουμε πάλι και θα του πω για αυτό που αισθάνθηκα σήμερα και που είδα. Ολα είναι θετικά. Για μένα θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου και την ομάδα. Είναι ένα στοίχημα για μένα και την οικογένειά μου. Είχα έρθει και δύο φορές νωρίτερα πριν στην πόλη. Για τη χώρα και τη Θεσσαλονίκη γνωρίζω ότι είναι όμορφα. Βλέπω το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Ο καλύτερός μου φίλος ο Μαϊστόροβιτς παίζει στην ΑΕΚ".

Ο Γιώργος Κατσικάς που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό Βόλου, είπε ότι... "πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Εχουμε έναν προπονητή που είναι γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από την εμπειρία του που θα δώσει σε μας τους παίκτες θέλουμε να νιώσουμε πιο έτοιμοι. Ο δανεισμός μου με βοήθησε πολύ. Δεν το πίστευα και εγώ ότι θα έχω τόσο βελτίωση και έτσι ήρθα και εγώ πιο έτοιμος και πιο έμπειρος".

Τάσος Κατσαμπής:"Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Θα είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα. Τόσα χρόνια που είμαι εδώ στον Ηρακλή πρώτη φορά είχε τέτοια ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστώ ως Τάσος εκ μέρους και των παικτών. Θέλουμε να τους δώσουμε μία σεζόν που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έγινε. Ηρθανε παίκτες που έχουν δώσει το στίγμα τους στην Ευρώπη. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Το θέμα είναι το πόσο γρήγορα θα μονταριστεί η ομάδα. Θέλουμε να περάσουμε και στα άλλα παιδιά που ήρθαν τώρα το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε μια καλή σεζόν", υποστήριξε ο Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος γνώρισε -όπως και οι συμπαικτες του- την αποθέωση από χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Βικτοράς Γιάκομπ:"Ηταν πολύ ενδιαφέρον που τόσος κόσμος ήρθε στο Στάδιο. Εντυπωσιάστηκα. Στόχος μου είναι να νικάμε. Και μετά, ως επιθετικός, να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Δεν είναι σημαντικό το πόσα γκολ θα βάλω. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Σήμερα ήταν μια απλά προπόνηση, δεν έχει σημασία τα γκολ".

Μάουρο Μιλάνο: "αισθάνθηκα πολύ ωραία με την ομάδα. Ηταν η πρώτη προπόνηση που κάναμε όλοι μαζί. Είμαι σίγουρος ότι στην προετοιμασία που θα κάνουμε θα γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ο στόχος ο δικός μου όπως και της υπόλοιπης ομάδας είναι να κάνουμε ένα καλό Πρωτάθλημα". "Μας βοηθάει πολύ να βλέπουμε αυτόν τον κόσμο δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή που μου δίνει την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη δυνατή χρονιά και να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο».

Νούνο Πίλότο:Ολα ήταν υπέροχα. Η ατμόσφαιρα, ο κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Μέχρι τώρα, όλα καλά.

Γιώργος Κατσικάς:ότι... "πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Εχουμε έναν προπονητή που είναι γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από την εμπειρία του που θα δώσει σε μας τους παίκτες θέλουμε να νιώσουμε πιο έτοιμοι. Ο δανεισμός μου με βοήθησε πολύ. Δεν το πίστευα και εγώ ότι θα έχω τόσο βελτίωση και έτσι ήρθα και εγώ πιο έτοιμος και πιο έμπειρος.

Τούμα: "Ο Κένεντι με είχε ενημερώσει σχετικά. Θα μιλήσουμε πάλι και θα του πω για αυτό που αισθάνθηκα σήμερα και που είδα. Ολα είναι θετικά. Για μένα θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου και την ομάδα. Είναι ένα στοίχημα για μένα και την οικογένειά μου. Είχα έρθει και δύο φορές νωρίτερα πριν στην πόλη. Για τη χώρα και τη Θεσσαλονίκη γνωρίζω ότι είναι όμορφα. Βλέπω το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Ο καλύτερός μου φίλος ο Μαϊστόροβιτς παίζει στην ΑΕΚ".

Ολεγκ Προτάσοφ: "Ολοι θέλουμε η ομάδα να πάει καλά. Για αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Πρώτα από όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι μεταγραφές δεν τελειώσανε. Είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Γίναμε πιο δυνατοί σε όλες τις γραμμές. Θέλουμε άλλους δύο παίκτες και να πάρουμε ακόμη έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό», είπε ο Ουκρανός τεχνικός, εννοώντας την απόκτηση βεβαίως του Ματίας Λέκι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ:Μετά την απόκτηση των Μπούτσι και Κέκελη ο Ηρακλής ανακοίνωσε κα την απόκτηση του Μπογδάνου.Σύντομα αναμένονται σπουδαία νέα για το μπάσκετ με την τελευταία φημολογία να έρχεται ο,τι επιχηρματίας ενδιαφέρεται να έχει κάνει κρούση να πάρει τον Ηρακλή.Σύντομα δεν απκλείεται να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: