Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΚΟΜΠΟΤΗΣ VS AEK


Ο Λεονάρντο Περέιρα είναι ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ΑΕΚ από την ελληνική αγορά και ένας από τους δύο βασικούς στόχους για να καλυφτούν κάποια σημαντικά κενά στην 11άδα και στο ρόστερ. Ο άλλος στόχος είναι ο δεξιός μπακ, για τον οποίο αναμένεται να αποφασίσει άμεσα ο Μπάγεβιτς, ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Ηδη μάλιστα ξεκίνησε να βλέπει κι άλλα DVD για την περίπτωση του Γκριν, για τον οποίο πάντως υπάρχει και ενδιαφέρον από Ισπανία.
Η "σφήνα" του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Λεονάρντο, δεν αποκλείεται να αφυπνίσει την ΑΕΚ που προς το παρόν παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, αναμένοντας την απάντηση του Λεβαδειακού στην πρόταση της. Ο Ζενίσον είναι πιθανό να αποκτηθεί και εν συνεχεία να δοθεί δανεικός για να "ψηθεί", κάτι που προοριζόταν να γίνει και με τον Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου, που έλυσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.Το Νο 14 διάλεξε ο Γρηγόρης Μάκος για την νέα σεζόν, την ώρα που ο Μιχάλης Παυλής μάλλον αφήνει το "83" για το "21", κατόπιν προσωπικής επιθυμίας. Το "15" πήρε ο Καράμπελας, το "27" ο Λούκατς και το "30" ο Ιορντάκε.Ο Ηλίας Ατματζίδης και ο Παύλος Παπαϊωάννου, τιμήθηκαν από την Original Χίου, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο "νησί της μαστίχας".
Σε ό,τι αφορά τον Λεονάρντο τώρα, η ΑΕΚ δεν ανεβαίνει πάνω από τα 600.000 ευρώ που προσφέρει, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα ποσοστά συμμετοχών, επίτευξης στόχων αλλά και κάποια (δανεικά) έμψυχα ανταλλάγματα. Από την άλλη, ο Γιάννης Κομπότης συνεχίζει στις απαιτήσεις του 1 εκ. ευρώ, ενώ ο παίκτης πιέζει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα που τον πρωτοέφερε στην Ελλάδα.
Στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη πάντως έχει μπει και ο ΠΑΟΚ, που τον έχει ως βασική εναλλακτική του Βιεϊρίνια, του οποίου η παραμονή στην Τούμπα δυσκολεύει. Η πιθανότητα να κινηθεί ο "Δικέφαλος" του Βορρά πάντως για τον Λεονάρντο, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την παραμονή του πορτογάλου, κάτι που κάνει την περίπτωση του Λεονάρντο ακόμα δυσκολότερη για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να φτάσει ακόμα και στο 1 εκ. για την απόκτηση του βραζιλιάνου.
Την ίδια ώρα η ομάδα της Βοιωτίας ασκεί πίεση στον παίκτη που προπονείται προς το παρόν μόνος του, είτε να δεχτεί την ανανέωση του συμβολαίου του, είτε να παραχωρηθεί στον "Δικέφαλο" της Θεσσαλονίκης, εφόσον βέβαια το ενδιαφέρον περάσει από το φιλολογικό στο επίσημο στάδιο. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ζητήσει την οριστική απάντηση του Λεβαδειακού, έτσι ώστε να προχωρήσει με τον υπόλοιπο σχεδιασμό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: