Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Πήρε Ρόβα, τέλος ο Ρεγκέιρο

rovas.jpgΟ Βασίλης Ρόβας μετά από τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα του Ατρομήτου μετακομίζει Βόρεια και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Ο Καρδιτσιώτης μέσος με το που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τέλος ο Ρεγκέιρο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα μέσου Βασίλη Ρόβα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαριστής γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 6 Ιανουαρίου του 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανναξιακό, πριν πάει το 2004 στην Προοδευτική. Την πρώτη χρονιά αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια και την επόμενη σε 24. Το 2006 πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο. Την σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Την σεζόν 2007-08 σε 18 αγώνες πέτυχε ένα γκολ, ενώ την χρονιά που πέρασε είχε 22 συμμετοχές. Στην ομάδα του Περιστερίου έπαιξε συνολικά σε 55 αγώνες στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί σήμερα το βράδυ με την αποστολή του ΑΡΗ στο Καρπενήσι.


Ρόβας: «Θέλω ένα τίτλο με τον ΑΡΗ»

Ο Βασίλης Ρόβας στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια μίλησε στο arisfc.gr: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανασιάδη και τον κ. Κόντη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα σκέφτομαι το πώς θα κατακτήσω ένα τίτλο με τον ΑΡΗ. Είμαι όμως και λυπημένος γιατί δεν κατάφερα να ζήσω τις στιγμές που έζησαν όλοι οι νέοι μου συμπαίκτες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ήταν πραγματικά φοβερό, αλλά πιστεύω ότι θα ζήσω κάτι ανάλογο στα επίσημα παιχνίδια».

Τέλος ο Ρεγκέιρο

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη αποτελεί ο Μάριο Ρεγκέιρο. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που δεν δικαίωσε με την απόδοση του τον ντόρο που είχε γίνει πέρυσι γύρω από το όνομα του έλυσε σήμερα την συνεργασία του με τους «κίτρινους». Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Ρεγκέιρο Μάριο Ινάσιο Πίντος. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του». Θυμίζουμε ότι ο Ιομάρ Μαζίνιο είχε αποκλείσει τον Ρεγκέιρο από την αποστολή πυο προετοιμάζεται στο Καρπενήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: