Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Διορία 48 ωρών σε Πόρτο



Ο Βιειρίνια πανηγυρίζει Ο ΠΑΟΚ δεν θα περιμένει την Πόρτο παραπάνω από 48 ώρες. Έχει δώσει διορία μέχρι την Δευτέρα, αλλιώς θα στραφεί αλλού και θα κλείσει άλλο παίκτη στη θέση του Βιερίνια. Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ο "δικέφαλος" του βορρά σύντομα φεύγει για προετοιμασία και θα πρέπει να έχει όλους τους παίκτες στο βασικό στάδιο.

Από την άλλη, δεν μπορεί να δώσει μεγάλο ποσό στην Πόρτο για ένα παίκτη που δεν έπαιξε πέρσι και αντιμετώπισε τραυματισμούς. Η οικονομική διαφορά για να αποκτηθεί είναι σημαντική.

Επίσης, ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Νταρίο Φερνάντες, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ. Λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για να κάνει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό είτε για να τον αποκτήσει είτε για να τον δανειστεί. Οι Ισραηλινοί επιβεβαίωσαν αργά χθες το βράδυ ότι υπάρχει πρόταση και από τη Λάρισα, εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον ’ρη.

Η εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί στην περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια επαναφέρει στο προσκήνιο τον Λεονάρντο. Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να δώσουν αρκετά χρήματα στον Λεβαδειακό, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να το κάνουν τέτοιο και ίσως αυτό το θέμα να μην παρουσιάσει εξέλιξη.

Σχετικά με τον Μίρκο Σαβίνι, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιταλός αμυντικός αύριο το μεσημέρι προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή με προορισμό το Ντούβερτ της Ολλανδίας.

Ο Σαβίνι έχει δηλώσει στον ιταλικό Τύπο: «Βρισκόμασταν σε συζητήσεις για αρκετό καιρό και ήρθαμε σε συμφωνία πριν από τρεις ημέρες. Στην Παλέρμο είχα μια πολύ καλή εμπειρία. Έκανα καρδιακούς φίλους και είχα εκπληκτικούς συμπαίκτες. Είχα αρκετές προτάσεις, αλλά οι ασπρόμαυροι μου έκαναν πρώτοι πρόταση και μάλιστα την πιο συγκεκριμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: