Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Νέτο: «Φέτος θα είναι η χρονιά μας»

neto.jpgΟ Ντάρσι Νέτο τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στον Άρη θεωρείται ένας από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ο πρώτος παίκτης που κλήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για τον νέο Άρη. Με όλα τα μεγάλα αστέρια θα έρθει η Μπόκα Τζούνιορς στην Θεσσαλονίκη στις 5 Αυγούστου για το φιλικό με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Χαρούμενος με την ενίσχυση του ρόστερ εμφανίστηκε ο Ντάρσι Νέτο υπογραμμίζοντας πως η ομάδα έχει δυναμώσει και η χρονιά που έρχεται θα είναι του Άρη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αρχικά μίλησε για το αθλητικό κέντρο στο Καρπενήσι. «Μέχρι τώρα είναι όλα πάρα πολύ καλά. Υπάρχει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Συναντήσαμε ιδανικές συνθήκες με μοναδική εξαίρεση ότι κάνει λίγο ζέστη. Υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να δουλέψουμε με την αρχή να είναι το ήμισυ του παντός».

Για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είπε: «Με φοβίζει λίγο η αρχή γιατί είναι και πιο σκληρή. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά αφού τελειώσανε οι μέρες των διακοπών και είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και μετά και τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στην Ιταλία ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την νέα χρονιά».

Για το αν βλέπει διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες προετοιμασίες στην ομάδα είπε: «Σίγουρα μία διαφορά που υπάρχει είναι ότι πέρσι ξεκινήσαμε στην Θεσσαλονίκη και μετά κάναμε 18 μέρες προετοιμασία στην Αυστρία. Φέτος η προετοιμασία είναι διαφορετική όπου αφού δουλέψουμε εδώ στην Ελλάδα θα πάμε στην Ιταλία για τα φιλικά παιχνίδια και να δουλέψουμε στην τεχνική».

Για το που ρίχνει το βάρος ο Ιομάρ Μαζίνιο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τόνισε: «Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Θα δουλέψουμε στην φυσική μας κατάσταση. Σήμερα το πρωί στο ζέσταμα βάλαμε όμως και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα ώστε η προπόνηση να μην είναι μονότονη. Το πρωί δίνουμε βάρος στην αντοχή και το απόγευμα και με ασκήσεις με μπάλα. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αφού θα έρθει η Ιταλία όπου η δουλειά θα είναι πιο κοντά στην τακτική και τεχνική».

Για την ενίσχυση της ομάδας και την μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα της νέας χρονιάς δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας τους ποδοσφαιριστές να υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ που είμαι στην ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια νιώθω πολύ καλά που θα έρθουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Θα υπάρχει εγρήγορση από όλους και αυτό θα είναι πάρα πολύ καλό ενώ θα έχουμε χρόνο μέχρι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για να βρεθούμε μεταξύ μας».

Για το αν έχει γίνει κουβέντα μεταξύ των ποδοσφαιριστών για στόχους για την νέα χρονιά επισήμανε:
«Ήδη έχουμε ξεκινήσει μεταξύ μας κάποιες συζητήσεις για την νέα χρονιά αλλά και για την περσινή όπου με καλό ρόστερ χάσαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Το ρόστερ βλέπουμε ότι το ρόστερ είναι πιο δυνατό και λέμε ότι θα είναι η χρονιά του Άρη. Θα πρέπει να δούμε κάθε στόχο διαφορετικά χωρίς πολλά λόγια για να μην χάσουμε τον αποπροσανατολισμό μας όπως έγινε πέρσι».

Με όλα τα αστέρια της η Μπόκα

Με όλα της τα αστέρια θα παραταχθεί η Μπόκα Τζούνιορς στο μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στις 21:00 το βράδυ της 5ης Αυγούστου. Οι Αργεντίνοι που θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου απέστειλαν τη σχετική λίστα με τους ιθύνοντες της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, με τον πρόεδρο της Μπόκα, Jorge Ameal να ηγείται της αποστολής (συνολικά 40 ατόμων), δείγμα των σχέσεων που διέπουν τους δύο συλλόγους.

Εισιτήρια και για τα μέλη της Λέσχης

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα σημειώνει ότι:

«Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIP θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο. ΟΛΑ τα υπόλοιπα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα φιλικά παιχνίδια, όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (που θα έχουν ήδη αγοράσει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία το διαρκείας τους). Μάλιστα ο κάθε ένας από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα. Επιπρόσθετα τονίζεται ότι από ένα εισιτήριο μπορούν να προμηθεύονται και τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Αν κάποιος φίλος του ΑΡΗ είναι εγγεγραμμένος στην Λέσχη και έχει και εισιτήριο διαρκείας δικαιούται και πάλι μέχρι δύο εισιτήρια.

Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα και σε όλο το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό. Επίσης σημειώνεται ότι από την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικά κασκόλ, αλλά και Τ-shirt του ΑΡΗ και της Boca Juniors, τα οποία οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το ARIS MEGASTORE". Οι τιμές των εισιτηρίων: ΘΥΡΕΣ 1-3: 15 ΕΥΡΩ, ΘΥΡΑ 2: 25 ΕΥΡΩ, ΘΥΡΕΣ 5-6-9: 35 ΕΥΡΩ, ΘΥΡΑ 7: 50 ΕΥΡΩ, ΘΥΡΑ VIP: 100 ΕΥΡΩ». k

Η σημερινή ημέρα (6/7) ήταν αρκετά ζεστή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που βρίσκονται από την Κυριακή στο Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Το θερμόμετρο έδειξε νωρίς το πρωί να πλησιάζει τους 30 βαθμούς και θύμισε κατά πολύ την Θεσσαλονίκη. Αυτό βεβαίως δεν πτόησε τον Ιομάρ Μαζίνιο και τους παίκτες που γυμνάστηκαν κανονικά.Πηγη gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: