Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Παίρνει και Φλάβιο ο Αρης


Ο Φλάβιο μονομαχεί με τον Κόκε Ο Ιομάρ Μαζίνιο εκτιμά τις δυνατότητες του Φλάβιο και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέσα στις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Αρης. Ο Βραζιλιάνος μπακ που αγωνίστηκε πέρυσι στον Αστέρα Τρίπολης, έμεινε ελεύθερος και διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Αυτή αναμένεται να γίνει η επόμενη μεταγραφική κίνηση για τους «κίτρινους» που θα προσπαθήσουν να φέρουν έναν ακόμη τερματοφύλακα. Το όνομα που αναφέραμε προ ημερών, ο Πολωνός Κριστόφ Κοτορόφσκι απασχολεί έντονα.

Ο γκολκίπερ της Λέχ Πόζναν αναμένει το πράσινο φως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτηθεί. Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει κάνει δηλώσεις σε Πολωνικά μέσα, πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ’ρη και περιμένει πως και πως να έρθει στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται πάντως οι "κίτρινοι" να κινηθούν για την απόκτηση και ενός ακόμη τερματοφύλακα αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον νεαρό Φρασέρι.

Από την άλλη, η περίπτωση του Ντάριο Φερνάντεζ μπαίνει στο περιθώριο. Απ' την στιγμή που δεν μπορεί να εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο ο Αρης φρενάρει την πιθανή συνεργασία. Οι "κίτρινοι" θέλουν τον Αργεντινό μέσο αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν καταλάμβανε θέση ξένου.

Εκείνος που κερδίζει πόντους είναι Φερνάντο Μαρκές. Έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον και 25χρονος μέσος που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο εξωτερικό αποτελεί στόχο των «κιτρίνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: