Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Γκουεντέ και με την... βούλα στην Σκόντα Ξάνθη


Ο Καρίμ Γκουέντε Παίκτης της Σκόντα Ξάνθης και με την... βούλα είναι από την Δευτέρα το μεσημέρι ο Καρίμ Γκουεντέ. Η διοίκηση της ομάδας είχε ανακοινώσει... ανεπίσημα την απόκτησή του τις προηγούμενες ημέρες όταν τόνιζε ότι ψάχνει σπίτι στην πόλη, όμως πλέον ανακοινώθηκε και η απόκτησή του.

Οπως συνιθίζεται η ανακοίνωση ήταν ιδιαίτερα λιτή, αθώς αναφέρει: "Η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη ΑΟ ανακοινώνει και τυπικά ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Καρίμ Γκουεντέ".

Ο Γκουεντέ έχει γεννηθεί στις 7 Ιανουαρίου 1985 στην Γερμανία όμως η καταγωγή του είναι από το Τόνγκο. Εχει αγωνιστεί στην Κονκόρντια Αμβούργου, στο Αμβούργο και την Αρτμέντια Μπρατισλάβας.

Στο μεταξύ, έχουν οριστικοποιηθεί αρκετά φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο της χρονιάς είναι αυτά που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο στις 11 Ιουλίου και θα είναι με αντίπαλο την ομάδα Νέων του Θόδωρου Σαββίδη. Το Σάββατο 18 Ιουλίου η Σκόντα Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας.

Στην Γερμανία το συγκρότημα του Βόλφανγκ Βολφ, θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Νυρεμβέργη, την Μόναχο1860 και την Αλεν. Υπάρχουν επαφές ώστε να διεξαχθούν και άλλα παιχνίδια στο διάστημα παραμονής στην Γερμανία. Τέλος, στις 12 Αυγούστου στην γειτονική Δράμα θα λάβει χώρα η άτυπη ρεβάνς ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και την Σκόντα Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: