Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Στο λιμάνι του... Οπόρτο!




Ο Φερνάντο Μπελούτσι, εκτός απροόπτου, δεν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Ο Αργεντίνος μέσος αναχώρησε από το Ζέεφελντ με άλλη πτήση από ότι η αποστολή, που επέστρεψε στην Ελλάδα. Και ενώ όλες οι ενδείξεις μιλούσαν για μεταγραφή στη Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε τα δεδομένα άλλαξαν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οδεύει προς Πόρτο!

Η μεταγραφή του Μπελούτσι θα φέρει στα ταμεία των "ερυθρόλευκων" το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Aξίζει να αναφερθεί πάντως ότι δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ επέμεναν πως η Πόρτσμουθ έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του, Πίνι Ζάχαβι για πρόταση αγοράς του Μπελούτσι, η οποία φτάνει τα οχτώ εκατομμύρια ευρώ!

Τα χρήματα από τη μεταγραφή του Μπελούτσι αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για να φέρουν στο... λιμάνι τον Κιμ Σέλστρεμ, ο οποίος αποτελεί το διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια ενώ πρέπει να τονιστεί ότι επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Αμερικάνου διεθνή επιθετικού, Αλντιτορ προκειμένου να υπάρχει ακόμα μια λύση στη γραμμή κρούσης, δίπλα στους Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου.

Αντίθετα, ο Κριστιάν Λεντέσμα έφτασε το Σάββατο στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τους διοικούντες του Ολυμπιακό προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του ή αν θα πρέπει να βρεθεί μια «χρυσή τομή», ώστε να λύσει το συμβόλαιό του.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Record", οι Πειραιώτες εκδήλωσαν επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο εκπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί! Παράλληλα, λέγεται πως έγινε κρούση στους Μαδριλένους και η απάντηση που πήραν ήταν πως πωλείται με πέντε εκατομμύρια ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: