Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Νέα για Ηρακλή

Μπορεί ο Νούνο Πιλότο να είναι από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και ο Μιλάνο να βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο από σήμερα αναμένονται και οι υπόλοιποι ‘νέοι’ παίκτες για μόνιμη πλέον εγκατάσταση. Πρόκειται για τους Ντίκα και Τουμά, αλλά και για τον Γιάκομπ. Ο τελευταίος ήταν στη Θεσσαλονίκη, προπονήθηκε, επέστρεψε στη Ρουμανία και πλέον επιστρέφει εκ νέου στη βάση του. Θα λείπει μόνο ο Λέκι, που θα έρθει μετά από τις 10 του μηνός. Ίσως και στις 11. Από εκεί και πέρα, αναμένονται και οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ. Βέβαια, οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Επαφές, εργομετρικά και πρόγραμμα

Ο Προτάσοφ με τους συνεργάτες του βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες και για το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Καρύδας με τον Νεντίδη και τον Προτάσοφ ελέγχουν τα εργομετρικά. Τόσο αυτά που έγιναν εσχάτως όσο και τα προηγούμενα. Με βάση αυτά θα καθορίσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων για μία εβδομάδα. Άλλωστε, μετά από την πρώτη εβδομάδα η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Στις 13 του μηνός είναι να πάνε για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου. Μετά στην Ιταλία…

‘Κλείνουν’ και το τρίτο φιλικό

Στο μεταξύ, ένα ακόμη θέμα, που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας είναι και το τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους. Ο Ηρακλής θα παίξει 29 Ιουλίου με Πάρμα, στις 6 Αυγούστου με Κίεβο Βερόνα και θέλουν ένα ακόμη ενδιάμεσα. Ως και αύριο, ίσως να έχει οριστικοποιηθεί και αυτό, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και ο κύκλος των φιλικών εκτός Ελλάδας.

Συζητήσεις με συνεργάτες

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν χθες στη Χαλκιδική. Όπως μεταφέρθηκε, είχε συναυλία στα Μουδανιά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συζητήσεις και επαφές με τους συνεργάτες του με αφορμή τα θέματα της ομάδας. Δεν είναι εξάλλου μόνο το αγωνιστικό, είναι και τα υπόλοιπα ζητήματα. Δύσκολα να είναι ‘παρών’ στην ‘πρώτη’. Έχει συναυλία στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: