Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Δοκιμή Μαξιμιλιάνο Ρε από ΑΕΛ

Μετά τον 29χρονο ρουμάνο μέσο της Στεάουα Βουκουρεστίου Μάριους Κροϊτόρου, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής περνάει από την Κυριακή (5/7) από το "μικροσκόπιο" του Μαρίνου Ουζουνίδη. Συγκεκριμένα, στο Ομπερστάουφεν βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (4/7), ο αργεντίνος μέσος Μαξιμιλιάνο Ρε, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον τεχνικό της ΑΕΛ. Ο 22χρονος χαφ ανήκει στην Σιένα και έχει παραχωρηθεί στην Κολιτζιάνα, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ροζάριο Σεντράλ στην Αργεντινή. Ο 40χρονος προπονητής θα τον δει σε ορισμένες προπονήσεις αρχής γενομένης από σήμερα Κυριακή (5/7) και εφόσον δείξει καλά στοιχεία δεν αποκλείεται να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Με την αποστολή των "βυσσινί" ενσωματώθηκε και το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο ισραηλινός Σαλίμ Τοάμα, ενώ μέσα στο επόμενο 24ωρο στην Γερμανία θα βρεθεί και ο Τουμέρ Μετίν.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της λαρισινής ομάδας "φουλάρουν" τις μηχανές τους για να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με τις περιπτώσεις του τερματοφύλακα και του επιθετικού, καθώς σε 11 μέρες είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς για το Europa League με την Ρέικιαβικ στην Ισλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: