Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Μπάγεβιτς : Μετανιώνω που επέστρεψα στην ΑΕΚ

Μετανιωμένος για την απόφασή του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News». Ο τεχνικός της Ένωσης όμως παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν, χάρη στην στήριξη που θα έχει από τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους», με πολλούς τίτλους.

Η κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της Ένωσης, άφησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με ανοιχτό το... στόμα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News». «Μου μίλησε πολύ ο Λάκης (σ.σ. Νικολάου), και άλλοι φίλοι, το ήθελα κι εγώ. Ηξερα ότι ρισκάρω, μα ειλικρινά σου λέω, αν ήξερα τι κατάσταση θα συναντήσω, δεν νομίζω να γύριζα», τόνισε χαρακτηριστικά για την επιστροφή του, ενώ αναφορικά με τους Νοτιά και Θανόπουλο, είπε: «Τον κ. Νοτιά δεν τον ξέρω καλά, τον έχω δει λίγο. Νομίζω, όμως, ότι είναι καλός άνθρωπος και με διάθεση να προσφέρει. Το ίδιο και ο πρόεδρος, δουλεύει πολύ και θέλει να βοηθήσει πραγματικά».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη; «Εκείνος μόνο το ξέρει. Εκείνος θα αποφασίσει αν και πότε. Πιστεύω, όμως, ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν. «Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά. Ολοι μαζί. Δεν είμαι μόνος μου. Εγιναν μεταγραφές, θα γίνουν κι άλλες. Δεν θα είναι εύκολα, αλλά στην ΑΕΚ αξίζει πάντα και μόνο η πρωτιά. Ούτε ένας, ούτε δύο τίτλοι αρκούν. Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα, να ξαναγίνει αυτό που ήταν παλιά. Να λειτουργεί σωστά και να φοβίζει τους αντιπάλους της».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει λόγος σχετικά με τα όσα έγιναν το καλοκαίρι του 1996. «Εχω μιλήσει και ξαναμιλήσει γι' αυτή την ιστορία. Δεν είναι έτσι όπως λένε, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν πρόδωσα ποτέ την ΑΕΚ». Όταν ζητήθηκε το σχόλιό του σχετικά με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον οποίο κάποιοι τον κατηγορούν για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, είπε: «Δεν ξέρω και δεν θέλω να πω τέτοια πράγματα. Με τον Ντέμη συνεργάστηκα μια μόνο χρονιά, εγώ ως προπονητής και εκείνος ως παίκτης. Ούτε εγώ ήμουν ευχαριστημένος, ούτε εκείνος». Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παράλληλα τόνισε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση, ενώ αποκάλυψε πως είπε τρεις φορές όχι στον Παναθηναϊκό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι βλακειεσ ειναι αυτες??? είπε οτι ειναι μετανιωμενος??? επιτελους σταματηστε την παραπληροφορηση.......