Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

"Πάνθηρας" μέχρι το 2013 ο Κουμορτζί


Ο Κουμορτζί... Παίκτης του Πανιωνίου μέχρι το 2013 θα είναι ο Μπερνάρ Κουμορτζί. Οι συζητήσεις του με την διοίκηση της ομάδας κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, καθώς το παλιό έληγε το 2012. Ο παίκτης φυσικά δήλωσε ικανοποιημένος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μπενάρντ Κουμορτζί για να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα το «μαύρο διαμάντι» των κυανέρυθρων ανανέωσε το παλιό του συμβόλαιο που έληγε το 2012, με νέο το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2013".

Αμέσως μετά την υπογραφή ο "Κούμο" δήλωσε στο panionios.gr, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: "Αισθάνομαι υπέροχα που υπέγραψα για ένα ακόμα χρόνο. Ο Πανιώνιος δεν είναι απλά μια καλή ομάδα, είναι μία υπέροχη οικογένεια".

Σε ότι αφορά τους στόχους για φέτος απάντησε: "Προσωπικά θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Για τον Πανιώνιο πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα φέτος και θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα από ότι πέρσι".

Τέλος ο Μπενάρντ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φίλους του Πανιωνίου: "Τους ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα στήριξη της ομάδας. Να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να έρχονται στο γήπεδο. Το γεμάτο γήπεδο είναι καλό και για τον Πανιώνιο, αλλά και για εμάς σαν ποδοσφαιριστές του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: