Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Αραούχο και τακτική

aras.jpgΟ Κάρλος Αραούχο είναι, πλέον, παίκτης της ΑΕΚ, αφού υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο και την Τρίτη αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ. Στην προπόνηση της ίδιας ημέρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα περιμένει για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση είναι ο Αργεντίνος αμυντικός. Από εκεί και πέρα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός τη Δευτέρα δούλεψε στην τακτική με τους παίκτες του, κάνοντας διπλό και χρησιμοποιώντας το σύστημα 4-2-3-1.


Ο Αραούχο ήρθε στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας, πέρασε ένα μέρος των ιατρικών εξετάσεων (τις υπόλοιπες την Τρίτη) και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά, δηλαδή, είναι κιτρινόμαυρους καθώς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και οι ανακοινώσεις αναμένονται την Τρίτη. Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβε να είναι στην προπόνηση της Δευτέρας και αυτό μειώνει τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης με τη Βασλούι. Ο Μπάγεβιτς θα τον δει την Τρίτη και αναλόγως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αργεντίνος, θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Ο Αραούχο, πάντως, θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα της UEFA.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την προπόνηση, ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε διπλό και δοκίμασε ξανά το σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα, δεξιά ο Κουτρομάνος, αριστερά ο Ζεράλντο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μαϊστόροβιτς και Κυργιάκος. Τα αμυντικά χαφ ήταν οι Μάκος, Ενσαλίβα, με την τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο να την αποτελούν οι Τζιμπούρ, Μαντούκα και Λεονάρντο

Οι Σκόκο, Καφές και Καράμπελας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Ρίκκα και Ντιούφ έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.
Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 18.00 και είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: