Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Ξεκίνησαν για Ατρόμητο οι «κίτρινοι»

Μετά το διήμερο ρεπό, ο Ιομάρ Μάζινιο και οι ποδοσφαιριστές του συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στο Ρύσιο, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.
Μια κρίσιμη εβδομάδα για τους «κίτρινους», καθώς το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα σημαντικό από πολλές απόψεις. Φυσικά και δεν τίθεται λόγος, ότι αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, οι οποίοι θα δώσουν το δικαίωμα στην ομάδα να ξεκινήσει με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας παράλληλα την ψυχολογία των παικτών στα ύψη. Ψυχολογία βέβαια, που δεν απουσιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή από το «στρατόπεδο» των «κίτρινων». Η πολύ καλή προετοιμασία που προηγήθηκε και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα φιλικά, έχει φέρει αισιοδοξία και πίστη στις «τάξεις» του συλλόγου, ότι η φετινή χρονιά μπορεί να αποφέρει καρπούς.

Ατομικό ο Αράνο, κανονικά ο Νέτο

Παρουσία των Αμπρέου, Γιάχιτς και Βανγκέλι, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση. Οι τρεις τους, που απουσίαζαν την περασμένη εβδομάδα με τις εθνικές τους ομάδες, επέστρεψαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους. Όσων αφορά τους τραυματίες, ο Ντάρσι Νέτο πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το χτύπημα που «κληρονόμησε» στο κουτεπιέ στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Σχετικά με τον Κάρλος Αράνο, ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς κυρίως λόγους. Ο Αργεντινός αμυντικός, αναμένεται να δοκιμάσει σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρει, τότε θα βρίσκεται στα πλάνα του Μαζίνιο.

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Από σήμερα, ο 43χρονος τεχνικός, αναμένεται να εντείνει τους ρυθμούς των προπονήσεων. Άλλωστε, έχει μια μέρα λιγότερη στη διάθεση του, μιας και ο αγώνας είναι το Σάββατο, πράγμα που σημαίνει ότι η προετοιμασία για την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Περιστερίου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Την χθεσινή μέρα ο Μαζίνιο επικεντρώθηκε κυρίως στη φυσική κατάσταση, ενώ από σήμερα θα συμπεριλάβει στο «μενού» και την τακτική, που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του στο ματς της πρεμιέρας Πηγη Μετροσπορτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: