Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

2 εκ. λίρες για μεταγραφές η Λίβερπουλ

Μόλις 2 εκ. λίρες είναι το ποσό που έδωσαν οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ στον Ράφα Μπενίτεθ για την απόκτηση νέων παικτών, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Mirror".

Ο ισπανός τεχνικός των Reds βρισκόταν σε συζητήσεις με τους Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ για την αύξηση του μπάτζετ μεταγραφών, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Ετσι ο Μπενίτεθ δεν έχει άλλη επιλογή από το να στραφεί στην λύση του δανεισμού ποδοσφαιριστών για να ενισχύσει την ομάδα του πριν λήξει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Πρώτο του μέλημα είναι να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων στην μέση που ταλαιπωρούν τον Ντάνιελ Αγκερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπενίτεθ ενδιαφέρεται για τον 21χρονο άγγλο στόπερ Ράιαν Σόουκρος, τον οποίο ωστόσο η Στόουκ Σίτι εμφανίζεται απρόθυμη να παραχωρήσει ως δανεικό.

Μία άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι ο αργεντίνος Εζέκιελ Γκαράι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος παλεύει για να κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ των Μερένχες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apradektoi i dioikisi tis liverpool o paok ekane me pio polla xrimata metagrafes kai autoi pou den xeroun ti exoun deinoun mono 2 ekatomiria ante gia re athlioi

Unknown είπε...

ayth thn stigmh file mou den uparxoun xrhmata sthn liverpoul