Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Απο το Τίρασπολ στους ομίλους


Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μολδαβία. Με στόχο να "κλειδώσει" απο το πρώτο ματς την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (9.45 μ.μ.) την Σέριφ. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αναμφίβολα το φαβορί κάτι που παραδέχθηκε και ο Κετσπάγια (τονίζοντας όμως πως και οι προήγουμενοι αντίπαλοι της ήταν φαβορί αλλά αποκλείστηκαν...) και οφείλουν να το δείξουν και εμπράκτως κάνοντας το πρώτο και αποφασιστικό βήμα ώστε στο Καραισκάκη την άλλη εβδομάδα να τσεκάρουν το εισιτήριο της επιστροφής τους στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση.

Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν στο γήπεδο της Ζίμπρου Κισινάου (λόγο της μεγάλης απόστασης και του ειδικού καθεστώτος στο Τίρασπολ) με τον Κετσπάγια να δείχνει κάποια πράγματα γύρω απο την ενδεκάδα. Λογικά οι 11 που θα παρατάξει ο Κετσπάγια θα είναι οι: Νικοπολίδης κάτω απο τα γκολπόστ, Ζεβλάκοφ, Μπράβο θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας και οι Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή οι Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα με τον Ιταλό λογικά να έχει πιο επιτελικό ρόλο, ο Γκαλέτι θα είναι δεξιά, ο Ζαιρί αριστερά και στην κορυφή ο Ντιόγο. Πιθανότητες να παίξουν απο την αρχή έχουν και οι Μήτρογλου, Λεονάρντο, ότι δηλαδή έγινε στο ματς της Μπρατισλάβας με την Σλόβαν.

Ο Κετσπάγια φροντίζει να κρατάει προσηλωμένους τους παίκτες τονίζοντας καθημερινά πόσο σημαντικό είναι να κόψουν απο το πρώτο παιχνίδι τα "φτερά" των φιλόδοξων Μολδαβών παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στήν έδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: