Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Σημαντικά προβλήματα εν όψει Χέρενφεν


Ο Μουσλίμοβιτς στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Με μια προπόνηση που περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας άρχισε η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης υποδέχεται την ολλανδική Χέρενφεν, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρωϊνή προπόνηση περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Πριν από την προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια του βίντεο.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, αφού μόνον ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μπήκε στον κανονικό ρυθμό προπόνησης και απλά προφυλάχθηκε στο τελευταίο κομμάτι της.

Κατά τα άλλα, ο Ολιβιέ Σορλέν έκανε μαγνητική μετά το τέλος της προπόνησης και διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα στον προσαγωγό, ενώ ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά οι ενοχλήσεις στο μετατάρσιο δεν του επέτρεψαν να «βγάλει» το κανονικό πρόγραμμα. Και οι δυο παίκτες είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβουν τον αγώνα με τη Χέρενφεν, αν και μεσολαβούν ακόμη τρεις ημέρες για το παιχνίδι αυτό. Οι Φωτάκης, Αραμπατζής, Μπιζέρα και Κοντρέρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπειών.

Η ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές από την ειδική επιτροπή της ΚΕΔ, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το μεσημέρι, λόγω απροόπτου κωλύματος του Κύρου Βασσάρα που είχε αναλάβει τον τομέα αυτόν, θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο πριν την πρωινή προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: