Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ζαγοράκης (13:30)


Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ζαγοράκης (13:30)

Μετά από έξι μήνες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανοίγει και πάλι τα «χαρτιά» του, βάζει σε «μεγεθυντικό φακό» τις σκέψεις του και δίνει εξηγήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και την διοίκηση της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στις 13.30 σήμερα, θα καθίσει απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα τους, δίνοντας διευκρινίσεις, επεξηγήσεις και φωτίζοντας τα δρώμενα του μεγάλου συλλόγου, τώρα στο ξεκίνημα σχεδόν της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου και μετά τα όσα έχουν συμβεί με τον πρόωρο και οικονομικά δυσβάστακτο αποκλεισμό από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Θα είναι η 4η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από τότε που παρέλαβε την «καυτή πατάτα» της διοικητικής ευθύνης πριν από δυο χρόνια και δυο μήνες.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ταυτόχρονα θα απαντήσει και σε όλο εκείνο το πλήθος των ερωτήσεων που του τέθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα ηλεκτρονικά και που αφορούν τις επί μέρους απορίες των φιλάθλων της ομάδας, που είχαν για πρώτη φορά ένα τέτοιο περιθώριο, να ρωτήσουν δηλαδή απευθείας τον πρόεδρο της ομάδας για ζητήματα που αφορούν τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.

Που θα αναφερθεί

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει μια σημαντική και ευρείας θεματολογίας ατζέντα, από την οποία θα αντλήσει τα θέματα στα οποία και θα αναφερθεί. Με βάση τις ερωτήσεις που θα του γίνου, θα τοποθετηθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν, με την προαναγγελθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με τα οικονομικά της ΠΑΕ, με την ανακοινωθείσα προφορικά επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Φερνάντο Σάντος, με την πρωτοβουλία για την συνεργασία με τον Εκτελεστικό διευθυντή και πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση, με τις συνέπειες του αποκλεισμού από το Γιουρόπα Λιγκ, με την πρόοδο των κατασκευών στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με τους στόχους της στην καινούργια περίοδο, τις δικές του εκτιμήσεις, τα σχέδια και διάφορα άλλα θέματα. Παρεμβάσεις και διευκρινίσεις θα κάνουν οι άμεσοι συνεργάτες του, στους επί μέρους τομείς της δραστηριότητας τους, όπως συμβαίνει συνήθως και από την συνέντευξη αυτή και τις απαντήσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σε πλήθος ζητημάτων που ενδιαφέρουν άμεσα τον κόσμο της ομάδας.
Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη, αφορά και ενδιαφέρει επίσης και τους ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ στην κούρσα του καινούργιου πρωταθλήματος. Υπ’ αυτή την έννοια το ενδιαφέρον της είναι συνολικό και Πανελλαδικό, αφού παρόμοιες συνεντεύξεις δεν είναι συχνό φαινόμενο και τώρα στο ξεκίνημα της περιόδου, αποτελεί την βάση πάνω στην οποία θα κινηθεί ο ιστορικός σύλλογος με την διοίκηση του.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: