Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Προσπάθεια για Σμόλαρεκ

smolarek2.jpgΤα δίχτυα» τους στον Πολωνό επιθετικό Έμπι Σμόλαρεκ φαίνεται ότι έχουν ρίξει οι άνθρωποι της ΑΕΚ καθώς δεν βρίσκεται η χρυσή τομή με την Γκρέμιο για τον Βραζιλιάνο φορ Ζόνας. Με αγωνία αναμένεται η σημερινή συνέντευξη τύπου του Νίκου Θανόπουλου (13.00) όπου πρόκειται να αποκαλύψει όλα όσα αφορούν το ενδεχόμενο εισόδου των Κύπριων επιχειρηματιών στα διοικητικά της Ένωσης».



Καθοριστική είναι η σημερινή ημέρα σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του «δικέφαλου» καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κάνουν την τελική τους προσπάθεια για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Όπως όλα δείχνουν αυτός ο παίκτης θα είναι ο Πολωνός στράικερ Έμπι Σμόλαρεκ ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα παρά το γεγονός ότι έχει αρκετές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού.

Ο 28χρονος επιθετικός για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Άρης το καλοκαίρι φαίνεται ότι αποτελεί τον διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για την απόκτηση του. Μάλιστα σήμερα αναμένεται να γίνει και συνάντηση Θανόπουλου-Μπάγεβιτς όπου θα συζητήσουν για μεταγραφικά θέματα.

Σε ότι αφορά τον Ζόνας οι ιθύνοντες της Ένωσης» δεν φαίνεται να βρίσκουν την χρυσή τομή με τους παράγοντες της Γκρέμιο και πλέον η περίπτωση του δυσκολεύει. Το σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ ενδεχομένως να ενδιαφερθούν και πάλι για την απόκτηση του παίκτη την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: