Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στον Ηρακλή

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, η προπόνηση της Δευτέρας είχε περισσότερο χαρακτήρα χαλαρώματος. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, όσο και αν η αποστολή τους είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ανεξάρτητα, αν ο αντίπαλος έχει προβλήματα, αυτό δεν αναιρεί τη σημαντικότητα της αναμέτρησης και τις δυσκολίες, που εγκυμονεί μία τέτοια αναμέτρηση.
Στην ομάδα, είναι αποφασισμένοι και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα και το σημαντικό είναι πώς το καλό κλίμα αυτή τη στιγμή υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο είναι πώς όλοι είναι «οκ». Το ευχάριστο φαινόμενο να έχει όλο το αγωνιστικό υλικό στην διάθεσή του παρατήρησε στη χθεσινή προπόνηση ο Όλεγκ Προτάσοφ. Η χθεσινή προπόνηση ήταν απογευματινή και αφορούσε σε ασκήσεις τακτικής και εκπαιδευτικό διπλό, προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Είναι μία καλή ευκαιρία, να συνεχίσουμε καλά, να μείνουμε έτσι…», έλεγαν χθες οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές.

Ανάλυση αντιπάλου

Τις επόμενε μέρες η ομάδα θα προετοιμαστεί και μέσω του dvd είτε παρακολουθώντας το παιχνίδι με τον Άρη, όπου θα διαπιστωθούν οι αδυναμίες και θα γίνει συζήτηση με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής ή θα υπάρξει κουβέντα και ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου, όπως συνηθίζει να κάνει ο Ουκρανός τεχνικός. Ο Επστάιν προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες, που χρειάστηκε να αποκτήσουν επιπλέον προπονήσεις στα πόδια τους, όπως οι Ντάλα Μπόνα και Ηλιάδης, αλλά και ο Περπερίδης. Άπαντες, ανεβάζουν ρυθμό και αυτό σίγουρα είναι σημαντικό, γιατί ο Ουκρανός θα έχει περισσότερες επιλογές για να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή αποστολή και φυσικά την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Είναι νωρίς ακόμη γι’ αυτούς, που θα επιλεγούν, αφού το χθεσινό διπλό δεν έδειξε κάτι απόλυτα, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα. Πάντως, αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Αγωνία για Ιωαννίδη

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται η επιστροφή των δύο διεθνών με την Εθνική Ελπίδων, Ιωαννίδη και Γιάντση, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για την κατάσταση στην οποία θα επανέλθει στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα απαιτηθεί η εξέτασή του από το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει. Αυτό σημαίνει πώς πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή με την ΑΕΚ ή για να ακριβολογούμε καλύτερα θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ξέχωρα οι τερματοφύλακες

Να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία μόνο προπόνηση και πώς η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα το πρωί (10:00) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Τέλος, θα πρέπει να καταγραφεί ότι οι τερματοφύλακες έκαναν χθες ξεχωριστή προπόνηση. Μάλιστα, ξεκίνησαν νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Για την ακρίβεια είκοσι λεπτά πριν από τους υπόλοιπους ο Φώτης Γκιζέλης με τους Κοβαλέφσκι, Μπαντή, Μέλκα και Μακρή έκαναν το δικό τους πρόγραμμα.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: