Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Μπαμπάς ο Λεονάρντο!!!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τελικά, η απουσία του Λεονάρντο από την σημερινή (9/9) προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί, δεν έκρυβε κάτι το πονηρο... Ο λόγος της απουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού, δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο έφερε στον κόσμο η σύζυγός του το πρωί της Τετάρτης (9/9).

Μάλιστα, ήδη έχει μετατραπεί σε σωστό... χαζομπαμπά, αν και ο ίδιος μόλις 23 ετών! Χαρακτηριστικό είναι πως εμφανίστηκε με άλλη όψη το απόγευμα στους Θρακομακεδόνες, καθώς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένειά του.

Πανευτυχής και... τρελαμένος με την κόρη του, ο Λεονάρντο παρά την ιδιαίτερη μέρα ανηφόρισε κανονικά στους Θρακομακεδόνες το απόγευμα της Τετάρτης και έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Οσον αφορά τα της προπόνησης, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Ράφικ Τζιμπούρ και Παναγιώτης Ταχτσίδης, λόγω των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στις 17.30. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Νίκος Καράμπελας, του οποίου η μετεγχειριτική πορεία εξελίσσεται ομαλά. Τέλος, ο Λεονάρντο, που το πρωί απουσίασε, το απόγευμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: