Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ: Επιστροφή Τζιμπούρ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Υποχρεωτική άδεια... τέλος για τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός είχε τεθεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ (απόφαση στην οποία συναίνεσε και ο ίδιος) για 20 ημέρες εκτός ομάδας μετά τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματά του που είχαν εξαντλήσει την υπομονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του κόσμου της Ένωσης, όμως όλα δείχνουν πως ο "τρομοκράτης" ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για Ελλάδα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας "liberte-algerie" ο διεθνής με την Εθνική Αλγερίας επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό του "Δικεφάλου καθώς είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος του ζήτησε να γυρίσει στη χώρα μας.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Τζιμπούρ αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου, με τον ίδιο να αναζητά από την πλευρά του την καλύτερη λύση για τη συνέχειας της καριέρας του, καθώς η αποχή του από τα γήπεδα απειλεί πλέον τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Την ίδια στιγμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός της Αλγερίας έχει αγωνία αναφορικά με την εξέλιξη της συνεργασίας του Τζιμπούρ με την ΑΕΚ, θέλοντας να μάθει αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σκοπεύει να του δώσει κάποια ευκαιρία από τη στιγμή που θα επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: