Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστρέφει ο Τζιμπούρ

djembour.jpgΣτις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει ο Ρέφικ Τζιμπούρ. Όπως αναφέρουν τα αλγερινά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Θανόπουλος είπε στον 24χρονο επιθετικό να γυρίσει από τη Σκωτία όπου δοκιμαζόταν από τη Σέλτικ για να μπει ξανά στις υποχρεώσεις της ομάδος. Μάλιστα, ο Τζιμπούρ έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Διαψεύδει η ΠΑΕ.

Φαίνεται πως τελικά βρέθηκε λύση και ο Ρέφικ Τζιμπούρ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο έχουν τις χειρότερες σχέσεις, και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του είχε μεταβεί στη Σκωτία όπου και δοκιμάστηκε από τη Σέλτικ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του, ο Τζιμπούρ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος του ζήτησε να επιστρέψει άμεσα για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να βοηθήσει στις υποχρεώσεις της. Το θέμα αυτό διαψεύστηκε από την ΑΕΚ, αλλά ο 24χρονος επιθετικός είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση για 20 ημέρες και την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: