Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ψιθυροι......................

"Tι χάλια είναι αυτά ρε Θανόπουλε; Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι σας...", είπε ένας εξοργισμένος φίλαθλος της ΑΕΚ προς τον πρόεδρο της Ενωσης έξω από τα επίσημα, κινούμενος μάλιστα απειλητικά εναντίον του.


"Λαϊκά δικαστήρια" είχαν στήσει κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, με τους φιλάθλους της Ενωσης να αποδοκιμάζουν τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος πάντως δεν αντέδρασε...


Η νίκη φαίνεται πως ενθουσίασε... υπερβολικά τον Τεν Κάτε, καθώς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μπαίνοντας στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ πήρε.. παραμάζωμα το διαφημιστικό ταμπλό της ΑΕΚ και σωριάστηκε στο έδαφος μαζί με την καρέκλα!


Τι δουλειά είχε στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο της Καβάλας ο Γιάννης Ξανθόπουλος;


Τα... άκουσε για τα καλά ο πρώην "κιτρινόμαυρος", Κώστας Κατσουράνης από τους οπαδούς της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Με αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων, συνοδεύτηκε η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού, λίγα λεπτά πριν τις 20:00GR. Η μερίδα του "Λέοντος" ανήκε στον... Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα και κατά την συγκέντρωση των οργανωμένων στη θύρα 35 του σταδίου.


"Θέλω να σκοράρω με την ΑΕΚ", δήλωσε ο Σισέ. Και ποιος σου είπε Τζιμπρίλ ότι θα σε βάλει να παίξεις ο Τεν Κάτε;


"Εγραψε" ο Βαϊμάκης! "Τι ακούγεται πιο απίστευτο; Η επιστροφή του Ορτέγκα στην Εθνική Αργεντινής ή αυτή του Σεντρίκ Καντέ ως αριστερό μπακ;"

26/9/2009

"O ιταλός πρώην προπονητής της Σαμπντόρα, Βάλτερ Ματσάρι, γνωστός του Βρύζα, υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ", αναφέρει το πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης". Αν κρίνουμε από την αποκάλυψη της ίδιας εφημερίδας για την αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση, πριν αυτή οριστικοποιηθεί, δεν αποκλείεται να δικαιωθεί και σε αυτό το θέμα ο Σαράντης. Φαίνεται ότι γνωρίζει καλά τα θέματα του ΠΑΟΚ, ή τουλάχιστον τα γράφει, σε αντίθεση με κάποιους που μπορεί να τα ξέρουν, αλλά τα αποκρύπτουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: