Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τόρες:"Νίκη και με την Τσέλσι"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Φερνάντο Τόρες πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι με την Χαλ και πλέον έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο ντέρμπι που ακολουθεί εκτός έδρας με την Τσέλσι.


Οι "κόκκινοι" με το τρίποντο θα πιάσουν τους "μπλε" στην βαθμολογία και ο Ισπανός στάθηκε σε αυτό το γεγονός."Όταν πετυχαίνεις χατ-τρικ είναι μία απίθανη μέρα.

Η ομάδα πέτυχε έξι γκολ, κερδίσαμε το παιχνίδι και είναι φανταστικό καθώς έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση πλέον. Είναι σημαντικό για μένα και τους συμπαίκτες μου", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:"Μετά από ένα ξεκίνημα με δύο ήττες στην σεζόν, ξέραμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε.

Τώρα κερδίζουμε παιχνίδια στην έδρα μας απέναντι σε ομάδες που είναι στην μέση της βαθμολογίας και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο και θα έχουμε τους ίδιους βαθμούς με αυτούς αν κερδίσουμε, οπότε ανυπομονούμε γι΄αυτό το παιχνίδι".

Προηγουμένως πάντως υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φιορεντίνα και την Τσέλσι τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: