Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Βυθισμένος στην... κρίση του


Απογοητευμένος ο Φερνάντο Σάντος.... Η αγωνιστική κρίση του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να ταλαιπωρεί και να αποδιοργανώνει την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις. Οι τραυματισμοί, οι απουσίες καθώς και η μέτρια απόδοση, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο τον "δικέφαλο", που αναζητεί λύσεις εκ των έσω.

Από τα θετικά της χθεσινής αναμέτρησης στο Περιστέρι, ήταν η επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και λύνοντας έναν από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Σάντος.

«Θέλαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σε αυτό έφταιξε η νευρικότητα και το άγχος. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο να φτάσουμε στο επίπεδο της περσινής σεζόν» δήλωσε ο Κοντρέρας και πρόσθεσε: «Νιώθω αρκετά καλά. Είχα την ανάγκη να αρχίζω να παίζω. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες».

Σχετικά με την άμυνα του ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας τόνισε: «Ενα μικρό πρόβλημα είναι η αλλαγή προσώπων λόγω των τραυματισμών αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό. Μας λείπει η πίστη και η αποτελεσματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: