Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τσέζαρεκ: «Δεν μας αγχώνει η τρίτη θέση»

tsezarek-panionios.jpgΟ Ντάνιελ Τσέζαρεκ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αστέρα Τρίπολης και με τα γκολ του οδηγεί τους Αρκάδες σε εντυπωσιακή πορεία. Η ομάδα του Μάριο Γκόμεζ με τον Κροάτη επιθετικό να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον Τσέζαρεκ να δηλώνει ότι ακόμα είναι νωρίς και μπορεί η κατάσταση να αλλάξει, ενώ τόνισε ότι δεν έδινε σημασία στις φήμες για τον προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσέζαρεκ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Είμαι 5 χρόνια στην Ελλάδα. Έχω μάθει ελληνικά, χωρίς σχολείο… Αφού είχα την ευκαιρία να μάθω μια γλώσσα γιατί να μην τη μάθω;», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Από πλευράς ουσίας, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως στην ανάπαυλα συμφωνήσαμε ότι πρέπει να ανεβούμε και να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες. Και αυτό κάναμε».

Για το αν τους αγχώνει η τρίτη θέση στη βαθμολογία τόνισε: «Όχι, δεν μας αγχώνει η τρίτη θέση, αλλά ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Αν δεν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, τότε μπορεί να αλλάξει η κατάσταση».

Στη συνέχεια, ο 26χρονος φορ, υπογράμμισε: «Στο Αιγάλεω είχαμε μερικά προβλήματα ορισμένοι παίκτες. Έπαιζα και στα αριστερά της μεσαίας γραμμής. Στον Αστέρα βρήκα μια καλή ομάδα και αυτό φαίνεται στην απόδοσή μου».

Για τον προπονητή του που είχε αμφισβητηθεί ανέφερε : «Δεν ασχολούμαι με ό,τι ακούγονταν για τον προπονητή μου. Αυτός είναι ο προπονητής μας και πρέπει να ακολουθούμε ό,τι μας λέει. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ακούμε τις εντολές του».

Για το φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε: «Νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι αρκετά ισορροπημένο. Πιστεύω, όμως, ότι οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό και δεν παίζουμε κάποιο ιδιαίτερο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια ελπίζω όλες οι ομάδες να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ, υποστήριξε πως: «Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Το μόνο που κοιτάζω είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας μου».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του, ανέφερε: «Δεν έχουν κάποιο στόχο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Την επόμενη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι (με τον Εργοτέλη) και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια είτε παίζεις εντός είτε εκτός».

Τέλος, ο Κροάτης επιθετικός έδωσε και τη γνώμη του για τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Είναι ένας μεγάλος επιθετικός. Έχει δείξει σε όλη την Ευρώπη ποιος είναι. Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση ή να μην έχει αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βρει τον εαυτό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: