Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Δολοφονική επίθεση»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός για την επίθεση που δέχθηκαν οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο της Νίκαιας μετά το τέλος του αγώνα, από «γνωστούς αγνώστους» όπως αναφέρεται στο κείμενο. Το αποτέλεσμα ήταν οι φίλοι του Παναιτωλικού να καταλήξουν στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις, ενώ από την «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ καυτηριάζουν το γεγονός ότι δεν υπήρξε επαρκής περιφρούρηση στους χώρους μέσα και γύρω από το γήπεδο.

ανακοίνωση:

«Όταν χιλιάδες φίλαθλοί μας παρακολουθούν πια τους αγώνες της ομάδας μας σε ένα γήπεδο χωρίς κάγκελα!!!
Όταν προκαλούνται από τη διαιτησία και συμπεριφορές «παραγόντων» και παρόλα ταύτα παραμένουν στις θέσεις τους και απλώς διαμαρτύρονται κόσμια!!!

Όταν ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ του έχουν ανεβάσει τον πήχη του νέου ήθους στο ελληνικό ποδόσφαιρο ψηλά!!!
Τότε κάποιοι άλλοι σηκώνουν τα «καδρόνια» της βίας και του χουλιγκανισμού. Χθες μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας φίλαθλοί μας δέχτηκαν αναίτια δολοφονική επίθεση από «γνωστούς-αγνώστους». Χτυπήθηκαν ανελέητα με αποτέλεσμα κάποιοι να νοσηλευτούν με βαριές κακώσεις και να καταληστευτούν.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καταγγέλλει και καταδικάζει την δολοφονική επίθεση ενάντια στους φιλάθλους μας και περιμένει και από την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ να πράξει αντίστοιχα. Σημειώνει δε και την ανυπαρξία έγκαιρης και αποτελεσματικής προστασίας από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Τέλος, συγχαίρουμε για μια ακόμα φορά τους φιλάθλους μας που μαζικά ακολούθησαν την ομάδα, αλλά και που με τη στάση τους έδωσαν μαθήματα φίλαθλης συμπεριφοράς σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Τους βεβαιώνουμε δε ότι και η ομάδα μας αλλά και οι φίλαθλοί της δεν θα μείνουν απροστάτευτοι».

* Στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι είναι στενοχωρημένοι από το γεγονός ότι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν δεχθούν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όμως τελικά η επιθετική αναποτελεσματικότητα και η αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας στα τελευταία λεπτά κόστισε δύο πολύτιμους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: