Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Στηρίζει Ουζουνίδη ο Πηλαδάκης


Από τη συνέντευξη Τύπου του Κώστα Πηλαδάκη Η Λάρισα μπορεί να συνεχίζει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, όμως τουλάχιστον για την ώρα, δεν τίθεται κανένα θέμα για αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Κώστα Πηλαδάκη, ενώ προβληματισμός υπάρχει για κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ένας από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, μίλησε στο www.sportlarissa.gr. Για την εικόνα της ομάδας, είπε: "Η εικόνα μας προβληματίζει, αλλά έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και τα προβλήματα τραυματισμών δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Ομοίως και αρκετές κακές διαιτητικές αποφάσεις. Στην ΑΕΛ όμως υπάρχει διοίκηση με σταθερότητα και ψυχραιμία, στήριξη των επιλογών της, ενώ δεδομένη είναι η εργατικότητα και η επιθυμία όλου του αγωνιστικού τμήματος, τεχνικών και παικτών".

Για την στάση του κόσμου της ΑΕΛ, στον παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0): "Στο ματς με τον ΠΑΣ οι φίλαθλοί μας ήταν υποδειγματικοί και δεν πέρασε απαρατήρητο από κανένα στην ομάδα. Οχι μόνο μας στήριξαν και μας παρότρυναν επί 90 λεπτά, αλλά και μετά το τέλος η αντίδρασή τους έδειξε ότι ξέρουν να εκτιμούν τον ιδρώτα στη φανέλα, ανεξάρτητα από την απογοήτευση για την απόδοση ή το αποτέλεσμα. Μόνο θετική μπορεί να είναι η επίδραση μιας τέτοιας συμπεριφοράς κι αυτό έχει αποδειχτεί περίτρανα στα πάνω από πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα. Σαν παίκτες νοιώθουμε ακόμη πιο υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να δώσουμε στον κόσμο υπερηφάνεια και χαρά, ώστε να συνεχίζει να μας στηρίζει".

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: "Για εμάς όλα τα ματς πλέον είναι δύσκολα και κρίσιμα και παντού το ζητούμενο είναι το ίδιο. Ενα αποτέλεσμα που θα μας ηρεμήσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας. Οσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο το καλύτερο για όλους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: