Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Πριμ 100 χιλ. ευρώ σε όλους τους διεθνείς



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, ανακοίνωσε πως προσφέρει πριμ 100.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας, για την πρόκριση τους στην τελική φάση του Μουντιάλ 2010.

Η επιστολή του προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα

Προσφορά πριμ στους διεθνείς από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πριμ πρόκρισης ύψους € 100.000 σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας προσέφερε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλή Πιλάβιο.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιθυμούμε αφενός να σας συγχαρούμε θερμά για την πανάξια πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010 και αφετέρου να σας δηλώσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει το ποσό των € 100.000 ως χρηματική επιβράβευση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη που στην πορεία προς αυτήν την επιτυχία η Εθνική μας ομάδα στελεχώνεται συστηματικά με 10 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Παρακαλούμε λοιπόν όπως δεχθείτε αυτή μας την προσφορά ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης της μεγάλης προσπάθειας των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών και αναγνώρισης της συμβολής αυτής της επιτυχίας στην αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Είμαστε βέβαιοι πως η επιτυχία αυτή είναι μόνο η αρχή και το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ν. Αφρικής θα μας κάνετε ξανά υπερήφανους.
Παρακαλούμε τέλος, να μεταφέρετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, κ. Ρεχάγκελ και τους συνεργάτες του.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Νικόλας Δ. Πατέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: