Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΟΣΦΠ: Χειρουργήθηκε ο Λεντέσμα



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος θα μείνει εκτός δράσης ως τις αρχές του νέου έτους. Μέχρι χθες ο «λύκος» έτρεφε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να αποφύγει την επέμβαση, συνεχίζοντας τη συντηρητική αγωγή που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκτίμησε ότι θα ήταν καλύτερο να μην ρισκάρει ο 31 ετών παίκτης και σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Την ίδια ώρα, ο Ντουντού παραμένει αμφίβολος για το σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, λόγω ενός αιματώματος στο μηρό. Αντίθετα, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στον αγώνα της Τρίτης (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) με την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Στη διάθεση του Ζίκο βρίσκεται από χθες ο Λεονάρντο, αφού χθες ο 24χρονος μπακ-χαφ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Από την πλευρά του, ο Φετφατζίδης ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά υπολογίζεται από τον προπονητή του. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Γκαλέτι, Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ και Τοροσίδη, ενώ θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς. Οι μεγαλύτερες ανησυχίες υπάρχουν για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός 18αδας της Εθνικής στο ματς με την Ουκρανία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: