Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

"Η Γιουβέντους ήρθε στην Ελλάδα"


"Η μεγάλη Γιουβέντους, έρχεται στην Ελλάδα!!!". Η "Μεγάλη Κυρία" του Ιταλικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Κωστέας Γείτονας, με σκοπό την ανάδειξη νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων αλλά και την διαμόρφωση χαρακτήρων και ανθρώπων με αξίες στην ζωή.
Έτσι μετά την Άρσεναλ ένας ακόμα μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος ήρθε στην Ελλάδα. Η Γιουβέντους "απλώνει τα δίχτυα" της στην χώρα μας και για αυτό το λόγο στην συνέντευξη Τύπου της συνεργασίας των δύο πλευρών ήρθαν στην Αθήνα και μίλησαν για αυτή την προσπάθεια, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Μπλανκ και οι Τζιανλούκα Πεσότο (υπεύθυνος υποδομών) και Μάρκο Μάρκι (διευθυντής υποδομών).

Η Γιουβέντους θα χρησιμοποιεί τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα στην Ελλάδα και την Κύπρο, στα οποία θα εργάζονται Ιταλοί προπονητές που θα βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με Έλληνες τεχνικούς ώστε να προχωρήσει με επιτυχία το σχέδιο. Η συμφωνία είναι αρχικά για πέντε χρόνια και μετά, όπως τονίστηκε, θα επανεξεταστούν οι όροι της συμφωνίας.

Δικαιώμα στην ακαδημία θα έχουν μαθητές. Προπονητές θα είναι από την σχολή προπονητών της Γιουβέντους στο Τορίνο.

Στις ομιλίες τους τόσο ο πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Γιουβέντους στάθηκαν στο γεγονός ότι πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας είναι η ανεύρεση νέων ταλέντων αλλά και η σωστή ανατροφή των παιδιών μέσα από τις ακαδημίες.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: