Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Γκέκας: "Δικαίωση για Ρεχάγκελ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Φάνης Γκέκας έκανε λόγο για δικαίωση των παικτών και κυρίως του Οτο Ρεχάγκελ, που υπέμειναν την σκληρή κριτική: «Ήταν μια δικαίωση για όλους. Πάνω από όλα για τον προπονητή που δέχτηκε σκληρή κριτική. Αποδείξαμε πως είμαστε μία οικογένεια και μία ομάδα».

Και συνέχισε: «Υπερείχαμε, εμείς καθορίσαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στο στόχο μας. Είναι μεγάλη η χαρά για όλους μας. Είναι πολύ νωρίς να κοιτάμε αντιπάλους. Όλα αυτά θα τα δούμε από αύριο».

Ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: «Είχαμε μία κακή περίοδο το Σεπτέμβρη, στα παιχνίδια με Ελβετία και Μολδαβία. Πιστεύω όμως πως η γενικότερη παρουσία μας στα προκριματικά ήταν καλή. Φτάσαμε στα μπαράζ, κάναμε δύο καλές εμφανίσεις και προκριθήκαμε. Το κύριο σημείο της υπεροχής μας έναντι των Ουκρανών ήταν η καρδιά μας».

Ο Βαγγέλης Μόρας, που έβγαλε τα τελευταία λεπτά τραυματίας είπε: «Δεν υπήρχε άλλη αλλαγή και έπρεπε να μείνω στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Πριν το ματς στο ΟΑΚΑ είχαμε πει ότι μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Πιστεύω πως τα καταφέραμε κι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή για μένα».

Και έκανε λόγο για όνειρο ζωής: «Είναι όνειρο ζωής για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να μείνουμε ενωμένοι, να διατηρήσουμε το καλό κλίμα και να υπάρχει στήριξη στην ομάδα. Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι ο άνθρωπος που οδηγεί την ομάδα, εμείς θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους και θα πρέπει να το κάνουν και οι φίλαθλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: