Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Πειράματα από Σάντος


Ο Πορτογάλος τεχνικός θόλωσε τα νερά στη χθεσινή προπόνηση στην Τούμπα.
Νέα δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην Τούμπα ο Σάντος, προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Σάντος χρησιμοποίησε τον Kρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιρίλο και Μαλεζά στόπερ, Σαβίνι και Αραμπατζή στα άκρα της άμυνας, Βιτόλο και Γκαρσία αμυντικά χαφ, τον Φωτάκη δεξιά και Σορλέν αριστερά στα χαφ και τους Ίβιτς και Βιερίνια στην επίθεση. Βέβαια στη προπόνηση της Πέμπτης οι διεθνείς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Χαλκιάς του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί το Σάββατο.

Μπιζέρα και Φιλόμενο συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και γίνονται προσπάθειες τουλάχιστον ο πρώτος να κάτσει -έστω- στον πάγκο την Κυριακή για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Από εκεί και πέρα, επιστροφή στις προπονήσεις και για τον Μπράις Μουν που γύρισε από την πατρίδα του.

Ο Σάντος για ακόμα μία φορά έδωσε έμφαση στην τακτική και θέλοντας να δει αν οι παίκτες του έχουν αφομοιώσει όσα τους έχει πει, στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα. Σε αυτό πήραν μέρος και οι Μελισσάς, Καραντασιάδης, Ιντζίδης, Αποστολόπουλος, Μίλιεβιτς από την ομάδα Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: