Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ρεχάγκελ: "Ανταμείφθηκαν οι παίκτες"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ, είχε ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός τεχνικός, χειροκροτήθηκε όταν μπήκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, τονίζοντας ότι στα αποδυτήρια έγινε χαμός!

"Οι παίκτες μου ανταμείφθηκαν για το πάθος τους και το καλό τους παιχνίδι. Είπαμε πως πρέπει να οργώσουν το γήπεδο και να τρέξουν σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο. Για να έχεις επιτυχία θα πρέπει να δουλέψεις", ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και συνέχισε:

"Οι Ουκρανοί είχαν πάρα πολύ καλούς συνδυασμούς και δεν μπορούσαμε να τους ανακόψουμε όπως θα φανταζόμασταν. Όμως είχαμε σαν στρατηγική να παίξουμε με αντεπιθέσεις και μία από τις αυτές έφερε το γκολ. Ξέραμε από την ανάλυση που κάναμε πως η Ουκρανία δεν σκοράρει πολύ στην έδρα της, παρά το γεγονός ότι διαθέτει επιθετικούς κλάσης.

Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, χάσαμε και τον Παπασταθόπουλο στο πρώτο μέρος, ενώ στα τελευταία δέκα λεπτά παίζαμε ουσιαστικά με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Μόρα. Τα παιδιά εφάρμοσαν τις εντολές που τους έδωσα και χαίρομαι πολύ που πήραμε την πρόκριση. Στα αποδυτήρια έγινε χαμός".

Ερωτηθείς από Ουκρανό δημοσιογράφο για την ποιότητα του ποδοσφαίρου της Εθνικής μας, αναφορικά με την εικόνα που είχε η ομάδα, ο Ρεχάγκελ, απάντησε: "Θα παίζαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αν έχουμε στην ομάδα τον Κακά, τον Μέσι και τον Τσάβι στην ομάδα".

Τέλος, για το αν η Εθνική διαθέτει ψυχή ή ικανότητα, τόνισε χαρακτηριστικά: "Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Μόλις τρεις παίκτες έχουν απομείνει από το 2004. Δεν θέλω να ξεχωρίσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: