Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

«Έκλεψαν» την παράσταση οι διεθνείς!


Άρωμα»… Μουντιάλ είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού,/b> στην Παιανία, αφού οι επτά παίχτες που συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής στο θριαμβευτικό 1-0 επί της Ουκρανίας για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκλεψαν την παράσταση.

Ο λόγος για τους Καραγκούνη, Βύντρα, Τζόρβα, Κατσουράνη, Σπυρόπουλο, Σαλπιγγίδη και Τζιόλη, οι οποίοι γυμνάστηκαν ελαφρά μετά το δύσκολο χθεσινό ματς στο Ντόνετσκ με το εθνόσημο στο στήθος. Ο τελευταίος μάλιστα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Στην προπόνηση των «πράσινων» βρέθηκε επίσης ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Φάνης Βουτσαράς, και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου και σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δώσουν τα θερμά συγχαρητήρια στους διεθνείς που αντιπροσώπευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σύλλογο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για το Γιούρκα Σειταρίδη, αφού ο δεξιός οπισθοφύλακας συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Πριμ στους διεθνείς!

Λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε επίσημα ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει μέσω της ΕΠΟ πριμ ύψους 100.000 στους παίχτης της εθνικής Ελλάδας που πήραν την «παλικαρίσια» πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Νικόλας Πατέρας, απέστειλε σήμερα επιστολή στον Σοφοκλή Πιλάβιο, στην οποία αναφέρει:

«Με την παρούσα επιθυμούμε αφενός να σας συγχαρούμε θερμά για την πανάξια πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010 και αφετέρου να σας δηλώσουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει το ποσό των € 100.000 ως χρηματική επιβράβευση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη που στην πορεία προς αυτήν την επιτυχία η Εθνική μας ομάδα στελεχώνεται συστηματικά με 10 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως δεχθείτε αυτή μας την προσφορά ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης της μεγάλης προσπάθειας των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών και αναγνώρισης της συμβολής αυτής της επιτυχίας στην αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι πως η επιτυχία αυτή είναι μόνο η αρχή και το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ν. Αφρικής θα μας κάνετε ξανά υπερήφανους.

Παρακαλούμε τέλος, να μεταφέρετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, κ. Ρεχάγκελ και τους συνεργάτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: