Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Κωφίδης: «Θα έχουμε ανάλογη συνέχεια»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα εμφανίσθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Κωφίδης. Ο προπονητής του «Γηραιού» μίλησε για τη δουλειά της ομάδας κατά τη διάρκεια της διακοπής, για το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο αλλά και για την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Κωφίδη στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Πριν την διακοπή του πρωταθλήματος είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού, από το οποίο αποκομίσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό προήλθε από την ομαδική προσπάθεια, που καταβάλλαμε, μέχρι το τέλος του αγώνα, καταδεικνύοντας τη σημασία, που έχει, το να διατηρείς το μαχητικό πνεύμα σε όλη την διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Στο διάστημα της διακοπής, δουλέψαμε πάνω σε αγωνιστικούς τομείς, στους οποίους χρειαζόμασταν δουλειά, έχοντας μπροστά μας έναν αγώνα απέναντι σε έναν αξιόλογο και έμπειρο αντίπαλο, όπως ο Ατρόμητος, μέσα στην έδρα μας. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε με θετικό πνεύμα, μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα, ώστε να πάρουμε αυτό, που ζητάμε από το παιχνίδι. Απαιτείται προσπάθεια και συγκέντρωση στο στόχο, από την αρχή μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: