Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Βιτόλο: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επικράτησε του Πανθρακικού, ωστόσο η εμφάνιση σκόρπισε προβληματισμό. Ο Φερνάντο Σάντος ξέσπασε μετά το πέρας της αναμέτρησης ενώ ακολούθησαν και δηλώσεις περί παραδοχής της κακής εικόνας, των Βιεϊρίνια και Πάμπλο Γκαρσία. Τελευταίος που το παραδέχθηκε ήταν ο Βίκτορ Βιτόλο.

«Κρατάμε μόνο τη νίκη από αυτό το παιχνίδι, γιατί χωρίς να υπάρχει εξήγηση παίξαμε πολύ άσχημα μετά το δεύτερο γκολ. Ήταν μία κακή παρένθεση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος. «Αυτό είναι αλήθεια. Έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, ειδικά από το σημείο που κερδίζαμε με 2-0. Είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι», είπε ο Πάμπλο Γκαρσία.

«Όπως έχω ξαναπεί σε κάθε παιχνίδι αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Κι εμείς πήραμε τους τρεις της νίκης στην Κομοτηνή. Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Δε γίνεται να παίζουμε έτσι, ειδικά όταν κερδίζουμε αντιπάλους ομάδες χαμηλότερης δυνατότητας από εμάς. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε», ανέφερε ο Βιεϊρίνια.

Αργεί η επιστροφή του Φιλομένο

Θα αργήσει πολύ όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του Λούσιο Φιλομένο στην ενεργό δράση. Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Αργεντινό άσο (τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο στις 23 Σεπτεμβρίου) είναι σοβαρότερο απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 ημέρες, αφού οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχαν δείξει πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς.

Ωστόσο, πλέον αναμένεται να μην είναι έτοιμος ούτε για το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα (22 Σεπτεμβρίου).

Πολλές οι απουσίες

Με πολλούς απόντες πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή, αφού έλειπαν οι διεθνείς Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, όπως και οι Φωτάκης, Σαβίνι, μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισαν από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ο Ντάριο Κρέσιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται μετά από τον τελευταίο αγώνα με τον Πανθρακικό, ενώ ανάλογο πρόγραμμα ακολούθησαν και οι τραυματίες Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Λούσιο Φιλομένο.

Από τις υποχρεώσεις της ομάδας θα απουσιάζουν από σήμερα και οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Κουτζαβασίλης και Παπάζογλου. Η προπόνηση διεξήχθη υπό την επίβλεψη των Ζόρζε Ροζάριο, Φερνάντο Ζούστινο και Ζοάν Κόστα, λόγω της απουσίας του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην ετήσια «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: