Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Δεν προλαβαίνει την Τούμπα ο Νάτσο, δύσκολα και ο Φλάβιο

Δεν προλαβαίνει την Τούμπα ο Νάτσο, δύσκολα και ο Φλάβιο

«Εκτός μάχης» τίθενται όπως όλα δείχνουν Νάτσο Γκαρσία και Φλάβιο από το ντέρμπυ του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Θα περίμενε κανείς η δεκατετραήμερη διακοπή που ξεκινησε στην ουσία από χτες να λειτουργήσει ως βάλσαμο για τους τραυματίες και να επιστρέψουν όλοι τους για τον αγώνα της Τούμπας ,αλλά…μάταια.
Τα χτεσινά νέα ήταν κατά κύριο λόγο δυσάρεστα για τους δύο, αλλά υπήρξαν και ευχάριστα. Τα τελευταία είχαν να κάνουν με τους Ρονάλντο Γκιάρο, Κάμπορα, που μπήκαν κανονικά με την ομάδα ενώ, θέμα χρόνου είναι πλέον και η επιστροφή του Βανγκέλι, που βαδίζει από το καλό στο …καλύτερο.

Δεν προλαβαίνει ο Βολιβιανός

Πάνε δύο μήνες από τότε που ο Νάτσο Γκαρσία επέστρεψε τραυματίας από αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του. Αντί όμως να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους η περίπτωσή του καθυστερεί χαρακτηριστικά και όπως φαίνεται θα καθυστερήσει κι΄ άλλο.
«Ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί μια σοβαρή μερική ρήξη του μυός, τονίζει στο «Μ» ο Βαγγέλης Πανταζής, που δεν έχει επουλωθεί. Μάλιστα έχει μαζέψει και υγρό το γόνατό του οπότε… θα χρειαστεί ακόμη αρκετό χρόνο για να αποθεραπευτεί. Η πληγή υπάρχει, όπως και οι φόβοι υποτροπής. Δεν ήθελα να ρισκάρω με την περίπτωσή του να τον ρίξουμε δηλαδή σε ένα παιχνίδι βεβιασμένα και να τον χάσουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το καλό με αυτόν είναι –όπως έδειξε και η μαγνητική- ότι θα είναι καλύτερα μετά από λίγες μέρες και θα μπεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Φλάβιο

Εξίσου σοβαρή είναι η κατάσταση και του Φλάβιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει βλάβη στο γόνατο(και συγκεκριμένα στην επιγονατίδα) και θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά από πέντε-έξι μέρες, δηλαδή λογικά την άλλη εβδομάδα.
Στο δρόμο της αποθεραπείας βρίσκεται και ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος είναι σχεδόν έτοιμος αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσει αυτό το μακρύ διάστημα απραξίας.

Δύο επιστροφές

Οι επιστροφές επομένως για τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι δύο. Ο ένας ετοιμοπόλεμος(κατά 90% αυτή τη στιγμή) είναι ο Ρονάλντο Γκιάρο, ενώ ο άλλος είναι ο Χαβιέρ Κάμπορα.
Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα , ήταν ο τραυματισμός του Νέτο. Ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί μια διάταση αλλά η κατάστασή του, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Άρη Βαγγέλη Πανταζή, δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: