Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ Χωρίς "φιλοξενούμενους" τα ντέρμπι της πόλης


Όπως όλα δείχνουν χωρίς φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας θα διεξαχθούν τα ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.
Η ΠΑΕ Αρης κατέθεσε αίτημα για να προμηθευτεί 1.450 εισιτήρια, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέρριψε το αίτημα και αντιπρότεινε αμοιβαία ανταλλαγή 4.000 εισιτηρίων. Αυτό εγίνε διότι όπως τονίζει στην επιστολή της η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν αποδεχτεί και δώσει 1.450 εισιτήρια στον Άρη θα πρέπει να δεσμεύσει μία ολόκληρη θύρα την οκτώ, που έχει χωρητικότητα 3.500 θεατών συν τις νεκρές ζώνες που θα αυξήσουν τον αριθμό.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να δώσει αυτά τα εισιτήρια μόνα αν ο Άρης δώσει 4.000 εισιτήρια για τον αγώνα στο Βικελίδης που αντιστοιχούν στην θύρα 1 του γηπέδου του Άρη. Οι "κιτρινόμαυροι" απέρριψαν το αίτημα και σήμερα θα γίνει νέα συζήτηση για το θέμα, ωστόσο πολύ δύσκολα θα έρθουν σε συμφωνία.

Ατομικό ο Βιεϊρινια

Κανονικά με την παρουσία του Φερνάντο Σάντος συνεχίστηκε η σημερινή προπόνηση το πρωί στην Σουρωτή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος που έλειψε από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας καθώς βρέθηκε στην Αθήνα όπου βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής περιόδου. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με αρκετές ελλείψεις, καθώς λείπουν οι διεθνείς αλλά και κάποιοι παίκτες με άδεια.

Άλλωστε ατομικό έκανε σήμερα ο Αντελίνο Βιεϊρινια καθώς λόγω της βροχής ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και δεν ήθελε το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ να "ρισκάρει" καθώς ο Πορτογάλος έχει μόλις μία εβδομάδα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, που πάντως δεν τον εμπόδισε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και μάλιστα να χριστεί και σκόρερ.

Βιτόλο: "Δεν είναι ιδιαίτερο για μένα"

Δηλώσεις για το ντέρμπι με τον Άρη έκανε ο Βίκτορ Βιτόλο που πέρσι αγωνιζόταν ως δανεικός από την Σανταντέρ στους "κιτρινόμαυρους". Μεταξύ άλλων είπε στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά":

"Για μένα δεν είναι κάποιο ξεχωριστό παιχνίδι. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα για αυτό το ματς. Το βλέπω όπως όλα τα υπόλοιπα ντέρμπι. Θέλουμε την νίκη τόσο για τον κόσμο μας όσο και για εμάς που θέλουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς και να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά στο πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: