Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Super League Σε απολογία οι "αιώνιοι"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε απολογία κλήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου(13:00), τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός.

Οι "πράσινοι" θα απολογηθούν για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά και οι "ερυθρόλευκοι" για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα με τον Ηρακλή στο γήπεδο "Καραϊσκάκη". Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Λάρισα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης- ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Εργοτέλης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα, Απ. Χατζησάββας ( φροντιστής) : Για την συμπεριφορά του φροντιστή Απ.Χατζησάββα στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά τωνν φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: