Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Πρώτο τραπέζι πίστα ο Ροναλντίνιο!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ροναλντίνιο έχει "απογειωθεί" το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Μίλαν οδηγώντας την από επιτυχία σε επιτυχία σε Ιταλία και Ευρώπη (αήττητη η ομάδα του Λεονάρντο σε όλες τις διοργανώσεις από τις 30 Σεπτεμβρίου), όμως και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή... φόρμα.

Απόδειξη το γεγονός ότι μετά την κυριακάτικη επιτυχία των "ροσονέρι" στη Ρώμη με 2-1 επί της Λάτσιο, όπου έβγαλε μάλιστα και εξαιρετική ασίστ στον Πάτο στη φάση του δεύτερου γκολ, επέλεξε την... Ελλάδα για τη νυχτερινή διασκέδασή του έχοντας μάλιστα την εκλεκτή παρέα των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ναύλωσε έναντι 45.000 ευρώ ένα ιδιωτικό αεροσκάφος και κατέφτασε στη χώρα μας, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε στο "Villa Mercedes" όπου κάθησε σε ένα τραπέζι μαζί με τον πρόεδρο του Ηρακλή, της Λάρισας καθώς και φίλους του.

Η συνέχεια περιελάμβανε... επίσκεψη στο "Κέντρο Αθηνών" και αυτή τη φορά σε πρώτο τραπέζι, όπου ο "Ντίνιο" έδωσε μία ακόμα παράσταση, πετώντας λουλούδια αλλά και αποδεχόμενος το κάλεσμα του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη να ανέβει στην πίστα και να χορέψει σε λάτιν ρυθμούς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Ροναλντίνιο δεν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έλαμψε με την παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο, καθώς εκεί βρέθηκαν και αρκετοί Έλληνες διεθνείς, αλλά και παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν επιστρέψει στην Αθήνα μετά την νίκη των "πρασίνων" επί του Λεβαδειακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: